Ohlédnutí za rokem 2018...

...z trochu jiné perspektivy.

Nechci sem hrnout ty hromady stříbrňáků a spousty zlaťáků, které letos popadaly. Vím, že je to nuda a nikoho to nezajímá. Dám sem pár fotek z přírody, protože v těchto šedivých dnech je trocha barev zapotřebí. Ono jak člověk pořád kouká do země, tak si skoro neuvědomí, že kolem něj je hotové safari.
Jarní pučení
Jarní pučení
Zvířátka malá
Zvířátka malá
zvířátka velká
zvířátka velká
Psíci zabijáci
Psíci zabijáci
Moje oblíbené pole. Letos to nějak nevyšlo...
Moje oblíbené pole. Letos to nějak nevyšlo...
Lov pokladů i odpadů
Lov pokladů i odpadů
Barvy podzimu
Barvy podzimu
25 hlasů
25 hlasů

Komentáře

Moc hezký :-)

Pěkný bulíci. Máš správnej přístup. Ať se ti daří. :-) :-) :-)

Pěkný fotky. :-) :-) :-)

Díky kucí! Lví podíl na fotkách má tatík, jehož objektiv je ještě vnímavější. S pejskama se hledat nedá, strašně se motají a k díře mě skoro nepustí. Navíc se musím soustředit co zrovna provádějí za neplechu (nonstop sviňárny), takže na hledačky je beru málokdy. Většinou se jenom přidám k rodičům a pak si jdu po svých ;-)

No konečně taky něco jiného než ty zlaťáky,kdo se na to má pořád koukat ;-) Moc pěkný a Bulíci jsou super,mám 5ti měsíčního AST a brávám ho sebou jak na pole tak do lesa a je to někdy fakt boj :-D :-D :-D

Moc pěkný příspěvek,já mám nejradši zlato a to tu máš,teho hada je krásně zlatý. :-)

pifin71: Díky, jsem rád, že se líbilo. Jen to není had, ale Slepýš křehký-beznohá ještěrka. Neškodný tvoreček, který je pro podobu s hadem nesmyslně likvidován. Dřív byl na každým rohu, dnes je to silně ohrožený druh :,-(

Pěknej příspěvek ;-) koláže z fotek bomba a pravdu máš,haldy stříbrňáků a zlaťáků nikoho neoslní,jen by Ti někteří tiše záviděli :-D ;-)

;-)je vidět če se ty i tata dokážete dívat dobře kolem sebe,je sposta lidí co stojej pokolena v přírodě a vůbec ji nevidí :,-(parádní fotečky.Taky dost často vytasím foťák,zapnu, naostřím,a frnk,v tu chvíli je focenej objekt pá.Ale do té doby tam seděl a čekal dokud nezaostřím :-D :-D :-Dhajzlík jeden. ;-) :-)

hezký ;-) ;-)

Máš to krásné! Při takových fotkách se člověku hned vybaví okamžiky, které prožil během celého roku při hledačských vycházkách. Je z nich cítit vůně ročních období od jara až do podzimu a moc hezky to zahřeje na duši. Souhlasím s Kvašákem, že se mi často stává že při hledání nevnímám okolí - o to hezčí je potom prozření, když si třeba po marném snažení a hodinách bez pořádného nálezu uvědomím, že jsem v krásném prostředí lesa nebo louky u lesa, a že mi je vlastně moc fajn i bez toho,abych cokoli našel. :-) A o tom to vlastně je. :-) :-)

parádne fotky...

Moc pěkný příspěvek. Pravda, někdy si už ani nedokážeme uvědomit, co nádhery je kolem nás. ;-)

krása a paráda.... já jen nestíhám fotit...ty nejhezčí zážitky prostě nestíhám...:-( :-D

Díky chlapáci! Ať se Vám v následujícím roce daří profesně i s klackem v ruce :-D ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru