On-line příspěvek pozor "Příspěvek obsahuje pohádku"

Tak komu dala a komu nedala?

Řekl jsem si, že se musím poradit komu vlastně dala a nedala. Možno třeba podotknout že do Klubu patří mnoho věcí, nejen tedy hlína :), ale také nálezy, příroda a proč ne pohádka. A jelikož už bych chtěl mít konečně potomka, kterého budu vyučovat matematiku, Český jazyk, a sochařství a lovení, a astrologii a tak dále, prostě všechno co mě baví, jo a taky Taekwon-do, "měl by znát už od mala - komu dala a komu nedala". Byl jsem svědkem toho, když jsem se rozhodl požádat druhou polovičku před spaním o nějakou pohádku, abych se ujistil, že můj budoucí potomek bude rovněž před spaním slýchávat pohádky. Inu nevím jak se to stalo, ale první pohádka co nás napadla byla, komu se tedy co vlastně dá. Člověk má na ruce 5 prstů, někdo 6 a jiný o dva méně. Musí se tedy vždy vycházet z faktu, kolik má člověk aktuálně na pazouře prstů. Já jich mám tedy zatím nebo ještě 5 a pokud nebudu debil, tak nepřijdu o prst, jako většina jiných debilů co rádi řežou a zapomenou, že něco drží. Ale to jsem odbočil od pohádky a tak tedy zpátky do ráje slov, melodíí, fantastiky a éterických démonů. Inu byla mi uchopena ruka a začalo to palcem. Tak ty nedostaneš nic. Teda jako ten palec. No dlani bylo příjemné, že se nejdříve kruhovým způsobem uvažuje, kdo vaří a kdo nevaří. Já jsem znával kašičku, druhá polovička polévku. Já osobně někdy udělám z polévky kaši, žrát se to skoro nedá. Takže vlastně palec měl štěstí, protože to nemusel jíst. Přišel na řadu ukazováček, ten byl trochu rychlejší, protože nedostal rozhodně nic ( moment srknu si vína),. Pak se opět začne kroužit po dlani, ale to myslím v pohádce se nemluví o tom, že by se zase něco vařilo, pak hned přišel prostředník nebo ukazovák? Mě se vždycky pletl ukazovák a prostředník od mateřské školky, pak už jsem byl schopen rozeznat vlevo a vpravo. Prsteníček nedostal taky nic a už je na řade 4 prst, většinou bývá kratší něž prsteníček, ale prý jsou lidé co ho mají i delší.Tomu taky nedala. A teď přišlo to dilema. Je tady pátý prst.To už jsem skoro usínal při pohádce s vědomím, že ten taky nic nedostane, jelikož u nás v rodině nedostal ani ten pátý :) Až dosud. A ten dostane. Ale co vlastně tu kaši? Inu je pravda, že já jsem dostal a to důležité je, že se po pohádce dobře usíná. Jsou pohádky od bratří Grimmů, kde se i věší a seká. Je tedy lepší, se držet těch pravých a osvědčených českých pohádek resp.říkanek. Ententýky dva špalíky čert vyletěl z elektriky
4 hlasy
4 hlasy

Komentáře

no ... a teď jsem z toho zmatenej jak stará babka u turniketu ... tak komu teda dala ??? ;-)

Voso ku.va to nebyla ,bo dala jenom tomu , kdo si řekl ;-) :-D :-D

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61KdQFGI8sL._SY450_.jpg

V každém případě já nic nedostal :-)

Martasek- vis jiste ze to co jsi srkal bylo jen vino? Nevim o zadnem co privodi tenhle stav. Kdyz jo tak jaky a kde se da sehnat? Obcas bych taky potreboval vypnout a dostat se na chvilku do jineho sveta. :-D

Hele dáme jasnou dohodu. Takovou smlouvu s adminy. Podobný příspěvek jednou za 1/4 roku. To znamená další až prvního dubna. Ok? :)

A nevydržel... :-D :-D :-D...

co mas proti pohadkam :-)

Martasku, ja treba proti pohadkam nic nemam, ale tu tvoji sem si ani neprecetl... ve chvili kdy sem se dostal k radku kde lidi co prisli o prst nazivas debilama, me chut na cteni presla. A i kdyz nejsem jeden z tech co maj silacky reci pres internet, ver mi ze kdyz by si tohle pronesl tvari v tvar me, tak bych ti dokazal ze i bez toho prstu v ty ruce zbyva sily dost. ;-)

Pokusím se to shrnout ;-). Můžu?

Češtinu prosím svého potomka v budoucnu neuč. Není nic, co bys potomkovi mohl předat. Nejen chybějící čárky ve větách, ale i věty naprosto nesmyslné a postrádající logiku (než se ohradíš, tato věta je opravdu zoufalá:
"Byl jsem svědkem toho, když jsem se rozhodl požádat druhou polovičku před spaním o nějakou pohádku, abych se ujistil, že můj budoucí potomek bude rovněž před spaním slýchávat pohádky").

Učit potomka sochařství je tvůj boj, stejně jako bych já chtěl učit mou dceru o záludnostech mozkové chirurgie. Vím o to stejný hovno.
V psaném textu někoho upozorňovat, že by měl chvíli počkat, než se napiješ, je jistě legrace trhající bránice.
Párkrát ses snažil kolegy velice neúspěšně poučovat o astronomii, znamená to, že proto jsi přesedlal na astrologii, nebo tyto dva termity suterénně nerozlišuješ?
O "debilech" bez prstů se bavit nebudeme, jistě máš dostatečné vzdělání na klasifikaci duševních poruch. Já ne, já můžu jen subjektivně prohlásit, že jsi hloupý člověk.
Co se týká označení prstů, máš stejný přehled jako o sochání a mateřském jazyce, rozebírat rozdíl mezi prostředníčkem, prsteníčkem, 4. prstem (ano, za řadovými číslovkami je opravdu tečka) nebudu, není nám 5.
A ta tvoje vařilamyšičkabásnička? To si snad děláš prdel? :-D
I ta nejnepříjemnější teta z ústavu ví, že palec, ukazovák dostanou všechno, prostředník málo, prsteníček míň a ten mrňous nic :-D.
Celej tvůj příspěvek tímto postrádá smysl.
A ta hlína? Čekal jsem jednou na přejezdu a vlak tam přejel drážnímu cikánovi rukavici, co jí tam nechal přes koleje. Nemlich to samý, viděl jsi někdy ruku?
Ale pokračuj, zajímá mě tvůj vývoj (kecám, jsi mi ukradenej, maximálně k smíchu :-D).

V každé galaxii je černá díra. A ještě před pár desetiletími se tvrdilo, že vesmír je velký jako mléčná dráha.
A já říkám, že vesmír je veliký jako lidský mozek. Každý v něm má stejná omezení, nebo také nekonečné možnosti a svět.
Budížkníčemu byl černokněžníkem :-P

Nemůžu se soustředit, zaostřuju na ty blechy, ale vidím jen bla bla blabla. Zkusím ráno...Nebo radši ne.

Chaos. :-D
Příště se polepši a nepiš blbosti,když cucáš vinzo. ;-)
Nikdo nejsme dokonalý.

Hrozný slinty :-/Hroznej příspěvek :-/palec dolů.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru