Pán prstenů

Moje první hledačka ve vypuštěném rybníce a zároveň můj první klubový příspěvek.

Před nějakým časem jsem se dozvěděl o vypouštění rybníka poblíž domova. Pravidelně jsem jezdil kontrolovat stav hladiny, hodně pršelo a hladina moc neklesala, za den asi tak 30cm. Až v neděli se počasí umoudřilo, hladina klesla cca 120cm, přes poledne šly děti spát a já jsem vyrazil. Na místě jsem se potkal s někým z vás, co měl stejný nápad a už luxoval břehy. Šel jsem na druhou stranu pláže a začal hledat s vidinou prvního zlatého prstýnku, měděný už mám :-) Signálů - jak my na severu Moravy říkáme - vpysk. Kopal jsem vyloženě jen ty nejzajímavější. Po pár mincích se objevil kroužek podobný prstenu. Otřel jsem žabince a hle, vykoukl na mě skutečně prsten - z chirurgické oceli (či jak se tomu říká). No škoda, zlatý nebo stříbrný by potěšil více, ale i tak mám radost a hledám dále. Po chvíli zase krásný signál - šup, na světě je druhý chirurgáč. Hledání jsem zakončil dalším - třetím - prstenem, opět ocel. Za dva dny, když hladina klesla o dalších cca 50cm, jsem se vrátil k rybníce a co nevidím - pláž porytá jako od divokých prasat. Inu prasata to nebyla - byli to ci..zí hledači. Nezahrnuté díry, no zkrátka spoušť, až mi bylo smutno. Prošel jsem jen okraj ve vodě, kam jsem dosáhl s gumáky, dno ve vodě bylo prasaty neposkvrněno. Domů jsem odcházel s dalšími dvěmi prsteny - opět ocel. Mám teď na každém prstu jeden - jsem pán prstenů! Splnil jsem si svůj cíl najít prsten, a přestože nebyl zlatý, vždyť zlato mě čeká doma! ;-) Přeji hodně úspěchů vám všem!

Trojice z prvního dne
Trojice z prvního dne
Všechny nálezy z prvního dne v rybníce
Všechny nálezy z prvního dne v rybníce
Krasavci z druhého dne
Krasavci z druhého dne
Všechny prsteny pohromadě
Všechny prsteny pohromadě
33 hlasů
33 hlasů
Lovec oceňuje

Komentáře

Parádní první klubový příspěvek !!! Moc dobrá práce,super omáčka,krásný ostrý fotky a nálezy taky pěkný.Ať se daří i nadále ;-)

Máš to všechno super ;-) Pochvala a palčák taky :-D

Pěkný čtení až na ty prasata, já když vidím nezahrnutý díry tak mě smutno není tak su nasra.ej. ať to pod cívkou řve. :-)

Pěkné, gratuluji. :-) :-) :-)

tak ten se povedl :-) hezký fotky ;-)

Pěkný kroužky ;-)

Krásné

Pěkné nálezy i příspěvek. ;-)

...super příspěvek...gratulace...za mě palčák... ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru