Petkový bordeles

Takový netradiční klubový příspěvek

Tak mám střechu na domě hotovou, všechny tři štíty i ostatní podbití hotové i dvakrát natřené a už nikdy nechci vidět lešení...také mám hotový rastr na stříkanou izolaci a teď trhám podlahy, zatepluji, ladím trámy do roviny a tak podobně. To vše ve slušném půdním vedru. Přesto si najdu „technologickou chvilku“ a jdu se provětrat s detíkem. Les u zámku má už trochu vyčerpaný potenciál, tak jsem zajel do navazujícího dubového lesa, cca 4km daleko. Byl jsem zděšen a zhnusen množstvím odpadků, batoh mi nestačil. Větší část jsem nanosil k lesní cestě, možná se někdo smiluje nebo se tam ještě vrátím. A teď přijde takové malé filozofování… Jak to máte vy, ostatní hledači a hledačky??? Lhostejně míjíte machajíc detíkem pohozenou petku či obal od pišingru nebo jste „divní“ jako já a krom nálezů nosíte z lesa i bordel??? Když tak chodím lesem, seberu, co tam nepatří. Nějak mi to nedá, jen tak projít okolo. Samozřejmě, když narazím na klasický stoletý střepák, tak ho zkusmo proluxuju a jdu dál, beztak je tam jen železo, litina, sklo a keramika. A nějaký ten kousek barevného kovu. Na novodobý svinčík (vzdorující přírodnímu rozkladu) válející se po okrajích i v hlubinách lesa by člověk leckdy potřeboval náklaďák, bohužel. Kde se v lese berou volně pohozené petky??? Proč se někdo tahá do lesa s dvěmi kily nápoje a prázdných zmačkaných pár gramů obalu nemůže vzít domů??? Jsem zvědav, jestli v těchto vedrech vyvolá moje „klubovka“ žhavou diskusi či nikoli…a přeji všem krásné nálezy. P.S. A les mi vydal i něco málo hezkých věcí, pětadvacetník potěší, AB knofl je hodně dobrej a svátostka je srdce Ježíšovo.
Běžně se mi do batohu vejde i detík, tentokrát nikoli.
Běžně se mi do batohu vejde i detík, tentokrát nikoli.
"Vzteklinu" kopu jen občas, co kdyby...většinou se na
11 hlasů
11 hlasů

Komentáře

Nějak mi to ulítlo a vložil jsem dříve, než jsem dopsal popisky fotek...ale ony asi nejsou úplně potřeba..

Já to mám stejně - nevydržím se na to koukat a občas taky nosím plný žebradlo svinčíku.

Mám to stejné - třebas teď ve čtvrtek jsem se s bordelem vracel k autu hned 3x.

Díky za komenty, už jsem se obával, že jsem jedinej divnej...přesto musím přiznat, že jsem očekával diskusi rozhodně svižnější, včetně názorů typu - já tam tu petku nenechal, mě tam nevadí atd.
Tak třeba se ještě někdo vyjádří :-)

Já to mám stejně.vždycky si říkám že mě příroda odmění nejakým pěknym nálezem ;-)

Děkuji za komenty, i když nikterak bohaté. Vážně jsem čekal, že se strhne debata, že přijdou i nějaká ta negativa, jako co že je tohle za klubovku, co sem taháš petky...a ono nic...
Bezmála dvě sta shlédnutí a jen tři lovci se vyjádřili, jak to mají s bordelem v lese. Jsem z toho rozpačitý, přiznám že i trochu smutný..
Děkuji "jiva", "Emersonskej" a "Kapsa", že vám není lhostejno, jak to v lese leckdy vypadá...a příroda ať vám nadělí něco krásného ztraceného, ještě lépe schovaného..
A ostatním ať to pípá...

Lesy moc nechodim, kdyz tak na houby - ty asi letos nebudou, pri hledani v polich lukach si s sebou taham i bordel, co najdu. Uz nekolikrat sem kopl obaly od veterinarnich leciv (na dlouholete pastvine), to jsou ty doktori tak blbe placeny, ze si to nemuzou odnest, jak to odevzdal do zbernyho dvora tam sem se dozvedel, ze sem magor, proc sem to tam nenechal - takze asi tak no.

Taky odnáším co můžu a příroda se mi odvděčuje pěknými nálezy :-)

Mother Nature says Thank You 🌄😘

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru