Podzemní cesta

Aneb, co může člověk na menší procházce lesem najít.

Dnes jsem si vyrazil na menší procházku lesem bez detektoru. Jelikož celá lesní cesta byla zablácená, řekl jsem si tedy, že to vezmu přímo přes les. Asi tak patnáct metrů přímo přede mnou byla velká díra v zemi. Když jsem k ní dorazil, všiml jsem si, že to není jenom obyčejná díra. Byl to jako nějaký tunel, který vedl dál hlouběji. Chtěl jsem to tam lépe prozkoumat, ale vstup do "tunelu" byl celý zablácený a také tam byla voda. Nedalo se ani dohlédnout na konec, protože tam byla velká tma. Proto se tedy ptám vás, mám to tam prozkoumat a vypravit se tam hned zítra?
3 hlasy
3 hlasy

Komentáře

ze vahas vlez tam ;-), ale vem sebou nekoho kdyby to spadlo nebo tam byl medved nebo bubak :-D

Zítra tam vyrazím, doufám v to, že tam něco bude. :-D

Jo do podzemí bez zajištění nelézt.Hlavně aby někdo věděl že tam vůbes seš.Na fotce to vypadá jako odvodňovací štola. ;-)

Préhlídni kameny u vstupu mohl by tam být letopočet.U většiny děl se to často dělalo. ;-)

Je to klenutý strop,ten bude držet,ale jestli je narušenej NELEZ tam !!!

U vchodu do tunelu vypadá strop neporušen. Starosti mi spíš dělá ta voda. Když jsem dovnitř hodil kámen tak to hlasitě žbluňklo. Jestli je to celé zatopené, tak asi nic nebude. :-/

tvl aby tam nebyla nejaka anakunda :-P

nejdřív bych si zjistil proč to tam vůbec je jestli to od někud vede atd

Hlavně bacha na Gremliny 8-) Hrozně zákeřný potfory a škodolibější než já :-P :-D ;-)
Jak píše piryovec - není přece problém si zjistit co to je a kam to vede a podle toho se pak teprve s někým domluvit , aby tě z venku jistil .
Taková díra není žádná prdel o:-)

Tak jsem se tam teda vypravil s kamarádem. On stál hned u vchodu a já jsem se pustil do neznáma. Ze začátku to šlo, ale asi tak po třech metrech už jsem byl po kolena ve vodě. Naše počínání také zmařil Déšť, který nás hned po příchodu překvapil. No, překvapil, to zas ne, kamarád mi říkal, že bude pršet, ale já jsem ho nějak neposlouchal :-D . Ani s baterkou jsem na konec nedohlédl, takže to bude asi docela dlouhý tunel. Vypravíme se tam hned znovu, jak bude venku hezké počasí. A také až mi uschnou boty a oblečení.... ;-)

Normální starej sklep.

Uprostřed ničeho? To si jako někdo chtěl jenom tak vykopat sklep v lese? :-D . Také jsem se díval na mapy z roku 1950. A nevypadá to, že tam něco někdy bylo :-) .

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru