Pokus o očistu

zdravím,v čištění jsem amatér,ale pokusy se člověk učí

zdravím,zasílám zde muj pokus o očistu bodla které jsem zde zveřejnil již dříve,je to muj první a tak prosím o trochu soucitu:-)
Pokusný předmět
Pokusný předmět
bodák
bodák
použité nářadí
použité nářadí
výsledek
výsledek
15 hlasů
15 hlasů
Lovec oceňuje

Komentáře

Pěkné to máš, gratuluji :-O :-) :-D

Pekna pracicka ;-)

čištění-to je moje slabá stránka-můžu se zcela řídit postupem někoho komu to dopadlo za 1 a mě to chytne nějaký hnus a ten už pak nejde ničím odstranit. Proto používám jen vodu a kartáček a max solvinu. Možná zkusím máčet ještě v jarové vodě a až jestli někdy najdu stříbrňák(což při mém štěstí nikdy nebude), tak na ňho hodit citronku :-)

na stříbro citron nej,tady by byla solvina,kartáček a voda na prd,bylo potřeba zastavit rez,takže jsem jej očistil kartáčem,jemně dočistil rounem a nanesl parafín,který jsem rozpustil horkovzduškou. tento zateče uplně do každé dírky a zabrání přístupu vzduchu. parafín vytvořil matnou vrstvu kterou jsem vyleštil kartáčem na boty 8-)

nejhorší je, že já jak vidím v zemi nějaký kus rezavého železa, tak už to pomalu ani nevytahuju-a tady vidím že se mi to nemusí vyplatit :,-( Takže až něco takového najdu, snad si návod zapamatuju-jen ten parafín a rouno jaksi nemám-dá se to normálně sehnat? kolik bylo třeba toho parafínu na tuhle dýku? a čistěno nedrátěným kartáčem? jinak kdo to zná-dobrý..mě by to ani nenapadlo s tím parafínem-paráda :-D

parafín se dá sehnat v drogérii,a rouno koupit buď v železářství a nebo v každém obchodě s instalatérským materiálem. Množství použitého parafínu je minimální,stačí opravdu malá vrstva. Kartáč byl použit obyč. na obuv,aby se dosáhlo patřičného lesku :-) 8-)

krasavec ...... ;-)

Super,seš šikovnej ;-) Já už nejsem schopnej vyčistit ani měďáky,jak jsem línej. 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru