Pondělí a sobota

Dva výlety

V pondělí jsem vyrazil na zaniklou středověkou tvrz. Docela jsem se těšil, to mě ale brzo přešlo. Neprůchodný terén, mokro a první kop jehla ze stříkačky. Tvrz rozkopaná, žádný signál pod cívkou. Holky z muzea si vykopali pár kousků střepů z 13 století, já s kamarádem pár želez a nakonec se mi povedlo malé ágéčko. V sobotu se jelo na husity. Na Kladně déšť, před Rakovníkem ledová kalamita a v místě hledačky snad začínalo jaro. Z ohrady vyhnali býky a zahnali tam nás. Moc tam toho nebylo, pár drobností v lepším stavu. Když jsme jeli domů z vytipované lokality tak jsme se všichni shodli že se tomu místu husité vyhnuli obloukem:)
Na tvrzi
Na tvrzi
Dvojka lepší ročník
Dvojka lepší ročník
Kolečka a klíček
Kolečka a klíček
První knoflík
První knoflík
Druhé knoflík
Druhé knoflík
Kroužek
Kroužek
Můj kroužek a dva bronzy od kámoše
Můj kroužek a dva bronzy od kámoše
13 hlasů
13 hlasů
neznámý
713 5

Komentáře

Pěkný to máš. :-) :-)

Mně se líbí, jak zklamaně prezentuješ nálezy, které by pro mne byly vysoce nadprůměrné. :-D :-D :-D Ale když si uvědomím, co všechno jsi již odprezentoval, tak ti rozumím. ;-)

Spíš je škoda,že takový pěkný příspěvek na počet shlédnutí má tak málo komentářů,spousta fotek + koláže,dost práce a dobře odvedené práce a nikdo to tu už neocení a to je důvod proč já už skoro nepřispívám.
Za mě je to zase na jedničku jako vždy.

tady z těchto příspěvků by si ostatní měli vzít příklad :-)
Moc pěkné nálezy a zpracování na jedničku :-)

Pěkná klubovka ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru