Poslední lití

Ten chtíč si nedá pokoj

Vím, že jsem zde už několikrát tvrdil, že už letos nic neodleju. No, ale stalo se, že mi archeolog Boleslavského muzea nabídl k zaformování sekeromlat, nalezený kousek za místem, kde pracuji. Zima nezima- výzva je výzva. Slovo dalo slovo a už jsem v tom byl až po uši. No prostě jukněte, no. Tohle musí bavit nebo se na to vyprdnout. Není to úplně zdařilé, ale na první pokus řekněme "dobrý ". Kdo postřehl půlnáramek, má bonus. Průser byl v tom, že mi došel matroš. ACH JO!!! Člověk se pořád učí. Tak se mějte, bejci. A hlavně báječný signály pod cívkou.
23 hlasů
23 hlasů
neznámý
1386 14

Komentáře

Pěkný kousky :-O :-) :-)

Sakra dobrá práce !!!!

Parádička ;-)

Už jsem to to sice psal ale musím se opakovat. Je to super. 8-)

Mazec :-O :-O :-O :-P ;-)

kamaráde super práce :-D :-D , jen takový malý dotaz , jak ti může dojít materiál ??? :-D :-D :-D :-D , ti budu muset nějaký dovézt :-)

Hlavně nezapomínej na vdechy. Výdechy už pak jdou i samy. Dobrý beyku, Jirza (nálezce originálu) uchcával maggi v kostkách... 8-)

Je nás vic :-D :-D :-D

to teda .... je paráda...a mooc velká :-O

Je to nádhera ,do detailu..... ;-)

Zlatý český ručičky. Velká poklona. Jsi fakt dobrej. :-O

Asi před rokem jsem dal přes sto kilo zbytků od soustruhu bronzu a mosazi do šrotu, kdybych tak věděl že budeš dělat takhle parádní věci 👍dal bych ti to zadara... Krásná práce kolego 🎖️

:-O

;-)pěkně si vyhraješ.fandím jak sviňa. ;-) :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru