Pravěké malby

Pravěké malby

2000 generaci lidského ducha tvoření vedle boje o přežití vedle domoviny s matkou přírodou. Doba kamenná která ukovala lidskou kreativitu od umění ze skal az po plátno Rembrandtovo a jiných. A tak i já přebíram štafetový kolik starý miliony let, abych tvořil a nezapomínal na dar lidského ducha. Creativismus vzniknul do lidoopů. A stal se zázrak.

2 hlasy
2 hlasy

Komentáře

Nejsem si úplně jist, jestli jsi uchopil ten kolík za správný konec....

No těpic :-D :-D :-D :-D

Nicméně připravuju zcela nové příspěvky jaké budou nevídané. Uvidí se to, co ještě lidské oko nebo moderní člověk neviděl. Za tím účelem dávám dohromady elektroniku. Taková archeologie a fotky z mého úhlu je kolosální.

Martasku, ten nosorožec s mamutem se ti báječně povedl. V tobě dřímá něco velkého a já věřím, že to o slibované klubovce pustíš ze řetězu ;-)

Tyjo, mamut se mi líbí :-) a těším nae na ty slíbené super příspěvky :-)

:-D ;-)co štafetovej kolík,ty jsi pozvedl přímo pochoděň,bohužel ale ve skladu střelného prachu :-D :-)s tím mamutem by tě z Altamiry vyvedli i ti lovci :-D

Ajta krajta o:-) :-P

Nosorožec z Chauvetovy jeskyně, mamuta už jsem taky někde viděl. I s tím oštěpem. Máš kliku, že autorský práva už vypršely :-D.
Kdybys radši chytnul do ruky detík, něco našel a na webu o detektorech se nálezem pochlubil... o:-).

(A na webu o sračkách se chlubil tímhle.)

*chlubit

Zde na videu nabízí martasek newtovy výhodný kup ;-)
https://m.youtube.com/watch?v=6VPNY5rDDkk

Ahoj traktůrku, abys tomu rozumněl, kdyby se ten patlal nepasoval kdysi na elitu inteligentů a všechny, co mu nelezou do zádi neurážel, tak je mi volnej.
Abych řekl pravdu, na tomhle jsou ke koukání jen zvířata na zdi. A ani to není jeho nápad, jen to dost mizerně obkreslil.
Nepřesvědčil mě, že umí malovat. Protože neumí. ;-)

Newt, však já vím :-).... Já to taky tak vážně neberu, však víš sem veselá kopa tak mne napadl ten Homolka......
Ale musím říct že mne tenhle příspěvek inspiroval...... Mám doma lepidlo Mamut, a na něm je krásná kresba mamuta... Zkusím to nějak prekreslit, to by byl hezký obrázek :-)... Ovšem neumím malovat... Ale o to asi nejde :-D

Odvaha a urputnost "Já vám to do tý hlavy navalím!".
Ale upřímně, kdybych se kdovíjak dlouho matlal s takovou psychedelickou zrůdností, dal to do klubu, ať si všichni sednou na prdel a nakonec si to opalcoval sám... To musí bejt nátura, cpát sem potom další. Trochu soudnosti by neškodilo.
Johne, vždyť já vím, že jsi veselej človíček :-D.

Newt-Milo já už jsem taky rezignoval 😃tenhle týpek si řekl, že nás tady bude bavit ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru