Prsten zpět u majitelky :)

Prsten se po letech vrátí domů:)

Můj první gold ... srpen 2017 a já nacházím obří snubní prsten s kamenem ve vypuštěném rybníku ... mám obří radost a mazlím se s ním ... ani netuším, že díky poměrně masivní prezentsci na retro stránkách na FB z listopadu loňského roku objevim majitelku 😁 (už jsem to zkoušel dříve na jiných fórech, ale bez úspěchu)  ... vzhledem k dataci 9.9.1945 jsem v to ani ve snu nedoufal. Včera mi napsala paní z Olomouce, že prsten poznává a že to byl dar od babičky, který vzhledem k velikosti občas nosila na palci a kolem roku 2000 ho během studii ztratila v rybníku. ... no provedl jsem fakt asi půlhodinový výslech a vyrazilo mi to dech 😁 ... vše se shodovalo ... údaje, markanty, které nebyly možné ze zveřejněného popsat a i místo😁👍 ... paní se malem rozbrečela ... fakt síla ... chtěla mi za něj platit, což jsem jasně odmítnul! ... brzy bude osobní předání i když nás dělí 370 km 😉.  https://www.lovecpokladu.cz/artefakty/nalez/tak-jsem-se-dockal-1-gold-146695/

22 hlasů
22 hlasů

Komentáře

Je to moc hezký. 👍😉

Za tvoji poctivost najdeš další dva :-)

Fakt je to úžasný, když se dozvíte pravdu :-D … já furt dumal, kdo a kdy a pak bum a víte všechno 👍😉

Zdravím tě Vladi,
já to říkám furt, že svět je malej :-D
To asi nebude lehký loučit se s takovým "miláškem" :,-(
Za to bude nějaká pecka pod cívkou ;-)
Ať se daří!

Ahoj Kefko ;-) rozhodně se s nim neloučím jen mění stanoviště a to od nás z Plzeňska k Vám na Olomouc 😉 … tam kam patří ;-) … fakt ani trochu nelituji 😇 … těším se na předání :-)

Úžasný příběh 👍

Hele klobouk dolů před Tebou, četl jsem i ten nález. I podle těch komentářů, se snad jedná o drahokámen.:-)

Nechť Tě dobrá karma životem provází.....

Silné, silné 👍👍👍💪👏

No to je pecka! Umpřímně bych z toho měl mnohem větší radost než kdybych našel jakýkoliv vysněný nález.

Myslím, že dle data na prstenu se dozvíš i něco zajímavého ;-).

Super :-O ;-)

tak to je paráda ! ;-)

Super příběh. :-) :-) :-)

Tak to je povedený ,šťastný konec 👍👍👍👍

Moc děkuji … tento pocit zažívám poprvé … jistě už jsem několika lidem pomohl na jejich žádost něco najít, ale tohle je naprosto jiné! … tady se povedlo něco s pravděpodobností asi jako vyhrát ve sportce … já celých těch pět let, které od nálezu uplynuly, žil v domění, že majitel / majitelka už nežije … je fakt, že původní ne, ale ta která ho ztratila ano! A fakt krásnej pocit, když slyšíte její hlas do telefonu (po mém snad citlivem, ale jistě pro někoho tzv. výslechu) … je Váš! … mám k němu taky vztah, ale ten Váš nostalgický … srdeční a vlastně i právní je víc! :-) … slyšet v telefonu tu radost a to jak se paní údajně její dcera ptala “a ten pán nám ho vrátí?” … nádherný :-) … k nezaplacení :-)

Parádní nález s neméně parádním rozuzlením :-) :-) Jsi pašák ;-)

Velká paráda pane kolego.
Taktéž jsem vracel prstýnek původní majitelce a je to vskutku povznášející pocit.

Žádný nález se nevyrovná tomu, když člověk člověku udělá radost takovým způsobem. V dnešní době plné nenávisti a egoismu je to skvělý příklad.

Jsi dobrý člověk, ať se ti v životě daří.

Nádhera a poklona za přístup. Musí to byt krásný hřejivý pocit... 👍👍👍👍👍😃

Parádní příběh s dobrým koncem tohle je vždy prostě nejvíc za palec .

Dobrá práce ;-)

Iba tak narychlo. Minule ked som hladal na plazi ku mne prisla starsia dama s otazkou, ci som nahodou nenasiel striebornu obrucku s irskim motivom. V ten den som nasiel iba staru medenu mincu a srot. Vysvetlila mi, ze prsten stratila vo vode zhruba 9 mesiacov dozadu pocas odplyvu. Vysvetlil som jej, ze je velmi zlozite najst prsten v mieste kde ho stratila. Ja osobne vo vode nehladavam. Vymenili sme si mobilne cisla a poslal som jej fotku mojich najdenich striebornych prstenov najdenych aj na inych plazach. Jej prsten tam nebol. Slubil som jej, ze jej pomozem ako sa da. Uverejnil som tento pribeh na FB v nasich hladacskych skupinach tak hadam niekto bude mat stastie.

Tak to je super!

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru