Prvomájové zděšení

Stačí jeden z tisíce, aby zastínil zbývajících 999 slušných, protože ti slušní jsou neviditelní, jen po tom jediném zůstává spoušť.

Zdravím všechny slušné lovce. Dnes jsem po dlouhé době vyrazil do lesa bez detektoru jen tak na procházku po okolí. Potkal jsem dobrého známého, mimochodem majitele toho lesa. Při řeči se zmínil, že se v jeho lese něco dělo a že si to nedovede vysvětlit. Po padesáti metrech mi ukázal rozkopaná místa a že nemá tušení od čeho nebo koho to může být. Pánové, věřte tomu, že to bylo poprvé, co jsem byl rád, že zrovna nemám detektor v ruce. Hanbou bych se snad propad. Je vůbec možné, aby toto po sobě někdo nechal? A co myslíte, jaká bude majitelova reakce, až jednou potká někoho s detektorem v jeho lese? Na tuto otázku ať si každý odpoví sám.

2 hlasy
2 hlasy
Lovec oceňuje

Komentáře

pane bože co to bylo za prase, takový lochny, ruky zpřerážet !!!! Tohle je smutný :,-( :,-(

Myslím že něco je od těch opravdových (lesních prasat).Po nich jsou neskutečný díry,kolikrát až přes půl metru.Kamení ,nekamení ryjou všude zkrátka jak prasata. :-D 8-)

Taky bych to tipoval na opravdové divoké prase :-)

Hmm..., asi tak. Včera jsem viděl v lese ještě něco horšího a na 100%je to od prasat, ale těch 4nohých ;-)

jsou prasata polní a lesní hlavně dvounohá

Jak píše Georg Tuma ,je to od divočáků ,není se čemu divit a divím se že se diví majitel.Prasata jsou přemnožená a dokáží udělat pěknout paseku.Každopádně prasata hledačská jsou také přemnožena,ale to není naše věc,hlavně když jde živnost ne. :-)

Rovněž se divím majiteli asi moc do lesa a celkově do přírody nechodí.Tyhle díry skutečně dokáže prase divoké.Tím neobhajuji hledače kteří po sobě nezahrabávají díry. ;-)Běžně vídám pařezi vyrýpané a i několik metrů od místa kde ten strom rostl a kráter jak po ručním granátu jak hledají potravu.

Jasný čuníci ;-)

Divoký prasata! ;-)

Já viděl přeoraný kus lesa tak 30x30 metrů a v tom ještě díry kam by se mi vešel detík na délku a půl metru hloubky ...

Taky sem zahrabával díry po divočákovi, sem myslel, že je to po "kolegovi" a bál se, že to bude na mě. Pak sem přistih kňoura inflagranti. :-O

Klasická prasečí práce, u nás neváhají hrabat pomalu až na skálu, klidně 70 cm do hloubky. Občas když se v díře pořádně podíváte tak lze najít nedojedené zbytky hub které vypadají trochu jako lanýže: :-P
http://www.houbareni.cz/houba.php?id=343
Asi jim musej fakt baštit jinak by to takhle nekopali. :-)

Podle toho prvniho parezu je to fakt od cerne zvere, kamo, hledaji tam v zime cervy

Tiper - vidět, že málo chodiš po lesích,, to je slabej odvar co nadělaj prasátka :)

Tohle bych řekl, je ještě docela slabota proti tomu, co lze občas spatřit zde u nás. No majitel lesa nemusí být zrovna nimrod nebo zběhlý v této tématice.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru