R-U Cu

Pár starých měďáčků

Zdravím, přátelé!

Už delší dobu jsem nepřispěl klubu, protože nějak nebylo čím. Závěr minulého roku byl celkem úspěšný, zatímco letos je to těžká bída. Tak vkládám alespoň pár ucházejících měďáčků z poslední doby a přeji, ať se Vám v nadcházejícím roce daří, mnoho úspěchů a především pevné zdraví!

Argill

19 hlasů
19 hlasů

Komentáře

Pěkné!! ;-)

Pěkné za palec. :-) :-)

Hezky si je předvedl-gratulka ;-)

Moc pekna prezentace.

Nejvíc se mi líbí ten heller, to je krásná mince v krásném stavu.

Škoda jen toho stínu. Nejlepší světelný zdroj pro fotografování je denní světlo a to nic nenahradí, proto nerad fotím pod umělým světlem. Pokud musím, nikdy nesvítit shora jako v tomto případě ale vždy třeba směrovat pod úhlem.

Marušku jsem nenašel již 3roky v tak moc pěkném stavu a Fr, I jsou také k pokoukání a tak palcem gratuluji.

Namor: Beru to tak, že pěkné světlo je pouze venku, bohužel někdy si musím pěkně počkat, třeba i několik dní. Umělé světlo neuznávám, tedy pokud se nebavíme o profi lampách za tisíce. Baterka, kterou mám z lídlu k nim nepatří :-D Stín je téměř vždy nežádoucí, v tomto ohledu uvítám jakoukoliv radu ;-). Jediné, kdy se ho daří eliminovat je čelem k focenému předmětu, ale to si zase stíním tělem. Co se týče samotného focení, nedělám si o sobě žádné iluze. Svět je plný dechberoucích fotografií pořízených špičkovou technikou a talentovanými lidmi s citem pro okamžik. Proti nim jsem amatér každým coulem, úplně na začátku cesty. Moje fotky trpí základními nedostatky jako kompozice, hloubka, přepaly... Je hodně co vylepšovat, ale i díky vesměs pozitivním reakcím kolegů mě to baví a dává mi to sílu do budoucna. Budu na tom pracovat, díky moc! ;-)

S fotkama na opravdové profi úrovni se rozhodně nemůže srovnávat nikdo z nás, to je nám samozřejmě jasný. Já osobně fotím na stařičký kompaktní Canon, kdy udělat fotografii kterou mohu někde presentovat dá většinou dost práce :-D
Tvoje fotografie jsou, co se týče LP, nadstandartní a rád se vždy na ně kouknu. A protože jsi inteligentní tvor, dokážeš se rozhodně přes ty stíny dostat.
Kdybych o tom nebyl přesvědčen, nereagoval bych ;-)

Tak takhle by to šlo :-D :-D :-D
Někdo by řekl,,obyčejný měďáky"ale když je podáš takhle,tak je to parádní pokoukáníčko ;-) ;-) ;-)

Ten heler je úžasný 8-)

Pěkný-ať se daří i tobě ;-)

Fanfula: V tvých stopách nebyly ani ty měďáčky, syčáku! Takhle zdupaný pole jsem snad ještě neviděl. Na Měsíci bych toho našel víc... :-O :-D

Super kamaráde. Pěkný měďáky mám radši jak polomtvá agčka.
Ať se daří v Novém roce ;-)

Ory díky! Vše nejlepší do nového roku i Tobě! ;-) Hlavně zdraví a štěstí doma, v robotě i v terénu. Ať tě potomek nezlobí a žena pouští na hledačky :-D Měj se, kamaráde! ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru