Reakce odborníků

Prsení se v médiích

Kdyby snad ještě někdy někoho napadlo prsit se v médiích a dělat reklamu detektoringu. Můj názor je již delší dobu neměnný. Moc lidí mi za to netleská. Nevíte vůbec kdo proti vám stojí a už vůbec nevíte jak to vypadá když na vás zakleknou.
4 hlasy
4 hlasy

Komentáře

Jasně s slušně napsáno. Kdyby autor reportáže tomu věnoval více než 5 minut, mohl si podobné stanovisko vyžádat. Mimochodem, ten dopis není zdaleka tak ultimativní, jak by být mohl. Stažení reportáže by bylo na místě.

Kobra to Přehnal... To říká většina hledačů co četli článek..... Nač na sebe takhle upozorňoval

čistě z právního hlediska je hledání archeologických nálezů přestupkem........máte někdo vůbec představu co je to "archeologický nález"-jeho přesná definice? vojenský odznak,svátoska,2 heller? je to vůbec někde uvedeno jako např.artefakty a mince starší 200 a vice let se už považují za archeologický nález?

To není o staré gardě nebo o začátečníkovi, prostě buď jsi pastdrát a nezahrabavas díry a ono to má přesah i do jiných vlastností člověka (obvykle se jedná o sebestředné osoby) nebo máš tolik úcty k matičce Zemi a respektu k majiteli pozemku, že kromě zpetne úpravy pozemku navíc odneseš odpad a klidně i ten, co je v křoví okolo. Což je např. u skla dost podstatné, aby se nemuselo tavit nové, když musíme mít všechno v obalech.

A na co že to byla reakce? Někdo machroval na novinkách? Tak si tam o sobě potom v diskuzi jistě přečetl, jaký je živel. Diskuze na novinkách, to je správná sonda do nitra české duše :-D

Argill tady to máš.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/fotky-vzhuru-za-poklady-co-najdete-na-ceskych-polich-nez-je-oseji-101152?seq-no=1&dop-ab-variant=&source=clanky-home

Mlčeti zlato. Díky waffen!

Je to jak pises. Nemas za co.

Flak co prošel je taky archeo? :-D

I ten co neprošel. :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru