Reinkarnace zlaťáku

Aneb cesta dukátu.

Tento dukát jsem našel léta páně 2011 bohužel stočeny do ruličky se stopamy po odpadlém očku, což asi udělal předchozí majitel kterému z nějakého důvodu odpadlo očko aby dukát mohl nosit. K mému štěstí se mu ho podařilo i ztratit. Dukát jsem ještě ten den narovnal a nechal ležet dlouhých 7 let. Byl to můj vůbec první dukát a až nyní skoro po 7 letech jsem se odhodlal ho donést ke zlatníkovy a nechat opravit do předpokládaného stavu a nyní zase dělá paráda nosit svůj první dukát. Jak se to povedlo posuďte samy. Omluvte kvalitu nálezových fotografií z r.2011. Tenkrát ještě mobil nefotil tak jako dnes :D

Nálezovka
Nálezovka
Po vyrovnání doma
Po vyrovnání doma
Po novém očku
Po novém očku
32 hlasů
32 hlasů

Komentáře

A bude Ti dělat parádu na krku? :-) Já bych se o něj bál, je to krásný kousek a opravil ho celkem slušně, mně se to líbí ;-)

Oprava vyšla na 2000,- bylo to celkem náročné ,nejdřív se musel dodělat chybějící kus a pak očko-vše je dělané z dukátového zlata aby to barevně ladilo :D

Super nález, a práce. :-O :-) :-)

Moc pěkná práce !!!

opravdu krása za palec ;-) ;-)

nádhera, ale kdybych ho nedej bože našel já tak ho zamknu do trezoru a nikdy bych ho už nikam nenesl :-D :-D

Zajimavy pristup. Kazdopadne kdyz ho budes nosit na krku rychle ho vyhladis. Nedej boze pokud nosis vic privesku. Dukatove zlato prd vydrzi a za chvili budes mit jen holeho kanarka bez razby. Jinak samo gratulka a klobouk pred zlatnikem, asi uz mel nejake zkusenosti.

Krásně ho zlatník opravil,kamarád ztratil dukát při koupání dva roky zpátky,bohužel to zatím nebylo vypuštěné.Nedělám si ale žádné naděje že bych mu ho někdy našel,bude tam v blátě mrška ležet asi ještě dlůho.

pifin -chodím hledat do vody, možná bych mohl pomoct,kdyžtak PM

Haha takových by bylo... :-) :-) :-)

Jak píše komár :-)

Jednů ho snad vypustí

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru