Rok s detektorem

Jak jsem zkusil detektor a totálně tomu propadnul

Dnes je to přesně rok co jsem po více jak 20ti letech skončil s motorkama.No jo ale co teď?? Napadlo mě zkusit detektor , protože mě celý život zajímá historie a vždycky jsem po něm pokukoval.

Koupil jsem si použitý FISCHER F5 , protože jsem o něm četl super recenze a hlavně jsem nechtěl do začátku kupovat nějaký drahý kdyby mě to náhodou nechytlo.Bohužel jsem neznal nikoho kdo s detektorem chodí a tak jsem se musel učit za běhu. Jak číst v mapách , jak hledat v terénu a hlavně v lese , protože tam to miluju.

Jenže mi dlouho nevydržel - Asi po měsíci a půl mě na jedné hledačce chytl takovej slejvák , že jsem byl durch já i detektor: Bylo to pro něj smrtelné.

Po několika dnech obvolávání  všech možných servisů kde mi všichni oznámili že na něj již nejsou díly jsem to odpískal. Co dál? Musím sehnat jinej detektor , protože jsem tomu fakt propadl. "Žena mě zabije "  blesklo mi hlavou. Naštěstí měla pochopení a volba padla na vodotěsný Equinox.

Ze začátku jsem s ním neskutečně bojoval a několikrát jsem si za tuhle volbu vynadal. Pořád nějaké prozvuky a v blískosti jakéhokoliv rušení se v podstatě nedalo hledat. Ale po nějaké době jsem mu začal přicházet na chuť  a pak začala ta diskotéka. Najednou se z neochotného pádla stal vysavač.Nakonec se z toho stala láska a já jako člověk dost nestálý bych Noxe nevyměnil ani za nic.

přidám fotky všech AG mincí , které se mi za uplynulý rok poštěstily.Můj top nález byla mince za statečnost ve stříbře. To jsem ale ještě netušil , že to za pár dní přebije rozsyp mincí Vladislava II Jagelonského.Všichni určitě víte jaký je to pocit vyndavat krásné nálezy po stovkách let na světlo a zase je přivádět k životu.

Přeji všem hodně zdaru a štěstí při lovu.

 

14 hlasů
14 hlasů
neznámý
1264 10

Komentáře

Hezky jsi to napsal, kolego. Tolik stříbra po roce hledání je velmi, velmi slušné.
Gratulace ke krásnému koníčku.

Tak pro jistotu: móóc pěkné spisovateli. :-D ;-)

Tak ti přeji k výročí hodně dalších úspěchů, ať se sbírka rozrůstá! ;-)
Máš skvělé úlovky, tak ať brzy přibydou další. :-P ;-)

Super, gratulace a palec. :-O :-) :-)

Pěkně jsi to napsal. Gratulace k nálezům a ať se ti dál daří!

Gratulace. Já mám po dvou letech stříbrňáků tak třetinu a ještě jsem se nedostal přes 19 století.

Moc pěkné nálezy gratulace a palec, za rok jsi našel hodně ;-) ;-)

Třiatřicet (pokud dobře počítám) silverek za rok ?? No to je moc pěkný výsledek !! Je vidět, že máte čuch na bohaté lokality. Tak jen tak dál pane kolego !!! 8-)

Honzatuu: našlapat hafo mil je nezbytnost. Pecivál halt nic nenajde... :-D

Ámen 🙏😇😉

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru