S JOEBLACKEM -11°C

Ráno sraz až po osmé už bylo jen -10,5

Bylo krásně překvapilo mě,že louka byla zmrzlá jen 2-3cm a kopalo se líp jak v létě když je sucho a 35°C +,až na ten vítr,ale chvílemi ticho klid sluníčko na total prohledanou louku ještě něco padlo.v poledne už bylo jen -6 bylo skoro vedro :-).
20 hlasů
20 hlasů

Komentáře

máš tam palec , za to že se tam poznávám :-P :-D :-D ;-)
Ten prstýnek , co sem dnes kopl je milé překvapení a jakmile se mi podaří vyfotit dost ostře a barevně to očko, tak to hodím do lovců . Je to hodně zajímavý uvnitř a ten , kdo to dělal byl snad bystrozrakej 8-) ;-)

Jo a jak píšeš . nebýt toho větru , tak bylo aj teplo . Sem si na t mýtince v klidu otevřel pivoňa , a kochal se , dokud sem nedopil o:-) :-D :-D ;-)

Palec za odvahu. :-) :-)

A pak že to nejde :-D
Souhlas s GATTO :-) ;-)

Bylo to v pohodě , jen člověk nesměl nic najít ve stínu a nebo na holým plácku . Ještě teď se mi vlnijou ruky a poctivý kovaný kopátko sem si trošku ohnul , ale to nevadí , teď aspoň kope širší díry o:-) ;-)
Enem mě drobet zdrželo hledání toho kopátka , když sem zjistil , že chcu kopat a nemám čím. Asi sem ho nechal u třešně , kterou sem obdivně musel obechcát . Tož sem se k té třešni vracel pak ke druhé a ona to byla až ta úplně první obechcaná potfora :-/ Jak na potforu takovej kus nic kloudnýho a kopatelnýho nepíplo, tak sem na to kopátko přišel až za dlouho :,-( :-(

:-D :-D :-DV tvžm věku a už skleróza? :-D :-DTaky sem v lese nastoupal 50 výškovejch,signál,šáhnu po krumplu a on byl dole v autě :-D :-D :-DKluci palec za výdrž.Já se fčíl vrátil ze sauny,tak mám zatím pocit že je i venku teplo :-D ;-) :-)

Jo u auta ještě něco málo padlo,přeslen,závažíčko,nějaké drobnosti,až v autě jsme zjistily že už je 13:00 tak že jsme tam od osmi vydržely dlouho. ;-)

Tak je to správné !! Když je venku tak hezky, to by byl hřích někam nevyrazit. Já dneska nakonec taky šel a i když bylo to kopání chvílema šílený, nakonec se zadařilo a spokojenost veliká. Ať to pípá... i v zimě !!! :-D

Pánové klobouk dolů,já tu zimu fakt nemusím ;-)

Jste srdcaři :-D

To nebyla skleróza , sem se jen zamyslel na stavem bytí a takových těch filosofických vážných myšlenek o:-) :-D ;-)

Tož ,, když musíš - tak musíš " 8-) :-D ;-)

Tak nějak ani ta zima nevadila a rychle to uběhlo - vono vyhopat alobal zabralo i dost času :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru