Štěstí v Neštěstí......

jelikož hledám takřka denně, když to čas dovolí, tak detektor nechávám permanentně v kufru...Musí nastat změna.

Dneska mě vzbudil telefon, jelikož cizí čísla nezvedám, hlavně o weekendu, tak jsem ho hodil do ignoru,..Po pár minutách znovu, tentokráte otec, ať se oblíknu a přijdu k autu..Proč..? Ptám se, já spim,. "Obleč se a přijď, vykradli ti auto!.........Nastalo dlouhé ticho - Nikomu bych nepřál ty pocity, co se mi honily hlavou,... Vstal jsem a šel k autu pln napětí,... Tam stál orgán s mým otcem a nějakym pánem, kterej si toho auta všiml a neprodleně zavolal 158 - (pánovi patří veliké díky, má u mě flašku.)... Na nic nesahejte a koukně te co chybí,...rozbitý sklo za řidičem, chybějící rádio a rudej vak od Minelabu z Brandlína byl fuč. (V něm golasada, autonabíječka). Ten bastard prolezl oknem a řádil jako kulovej blesk....Otisky ani genetický stopy nikde,.No, tak to jste dneska druhej, povídá pán policajt,..Ted jsem ohledával oktávku na špičáku, ten samej scénář. Po chvíli mi dovolil otevřít kufr a sečíst škody,..Otevřel jsem, chvilka napětí, ještě chvilička nejtemnějších myšlenek - pak hned virbl a..... - Detektory a dohledávačky tam BYLY!!! Kluci jakou já měl radost! Policajt říká, : jé, vy jste taky detektorář???Ten na špičáku co jsem ho teď ohledával byl taky detektorář, a taky mu je neukradli.. :D Jak je ten svět malej, co? Nebo je to nějaký prokletí? Nevím, ale doufám, že někdy někoho potkám s mym vakem od Minelabu, co jsem si přivezl z Brandlína, protože v Český Lípě jich moc nebude :-):-) Ponaučení?? Nenechávejte v detektory v autě, nemusíte mít takový štěstí v neštěstí jako já a kolega ze Špičáku,. P.S. Doufám, že tý smažce upadnou ruce.
2 hlasy
2 hlasy

Komentáře

wow, vozím v kufru Bounty hunter ES gold ...

Smažky jsou jak mor. :-/ Kolik za to rádio tak asi může dostat? Pár stovek? A ty máš rozjebaný celý auto a škoda do tisíců, fakt urazit obě ruce. :-/

Ta Octavie na Špičáku byla moje.Kvuli zasranýmu rádiu škoda jak prase.Příště dám ceduli,kdo chce rádio zvonˇte na adrese........

Stejná barva auta, akorát krátká.Docela náhoda ne?

aha, tak mě těší Siky,... mohli jsme udelat hlídku a sedět v autě a čekat, až začnou znova obcházet,... Klepeta mám, černý hadry taky a nasranej jsem taky dost,.... o:-)

o:-)a pravděpodobnost že ho chytěj malá.spíš omrknout okolí kdo má venku kameru a jestli na ní dotyčnej není.pokud batoh použil na odnesení,mohl by bejt i na městským záznamu.

No, obávám se, že pokud nějakou přičmoudlou smažku s Minelabáckym báglem nepotkám já, tak se nic dít nebude,...Ale jestli ho potkám, tak o mě chvíli asi neuslyšíte o:-)

To je hnus velebnosti, nechutné ... co za svině pro pár stováků udělají je smutné a že se Vám to chlapi stalo ve stejný čas na stejných autech to nebude náhoda...Na druhou stranu je fajn, že alespon ty detíky zůstaly ;-)

Hmm. Taky nechávám equika v kufru před barákem, ale mám stříbrného Golfa, takže mě to nehrozí ;-) 8-)

Kámo,to fakt na...e :-Okoukám,že to auto když nezlobí,netrefíš srnku,tak ti ho nějakej smažák vybere o:-)to je pech..

jo Modrásku, to auto má prostě blbou karmu :,-(

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru