Tak mi dědeček nadělil :)

k narozeninám :)

.. děda umřel před dvěma lety v požehnaném věku 89 let a ještě mi daroval plechovku od Maggi ze 30.let plnou minci :) některé naprosto nepoužívané, ale radost byla :) ... včera mi babička přála ke 40 a dostal jsem flašku a salám :) ... říkala, ze děda měl ještě nějaký mince a já se splašil a šli jsme hledat a našli :) 5 ks Ni 5 koruna a zbytek AG ... tak jsem dostal ještě další dáreček ... takový krásný AG kola :) ... díky dědo!!!
Maggi
Maggi
Maggi 2
Maggi 2
Obsah
Obsah
Zbytek
Zbytek
AG po dědovi :)
AG po dědovi :)
AG po dědovi 2
AG po dědovi 2
22 hlasů
22 hlasů

Komentáře

Sorry Maggi 2 byla s datem 1925, ale nějak jsem to popletl :,-(

Krásné citové pouto , uschovat pro vnoučata ;-)

Jasan ;-) zůstanou tyhle s historii i ty moje kopaný ... snad to někoho z pozdějších generací zaujme a bude se k tomu chovat stejně jako já resp. rodinné stříbro ... bohužel spoustu lidi dnes už jejich předci, historie , nostalgie moc nezajímá ... děti se snažím k tomu vést, ale kdo ví :-/

Moc hezkej dáreček. Když je budeš prohlížet tak si na dědečka vzpomeneš. Také jsem dostal ty mince 1Kč ještě když jsem pracoval to bylo od kamaráda a všechny ročník 1946 , nějaké ještě mám a zbytek má syn .Až je budeš předávat budou myslím zase v dobrých rukou .

Super ;-)

Pěkný a i ta plachovka je fajn. ;-)

Jojo v plechovce od Maggi jsou už dobrejch 50 let a taky tam zůstanou :-) nemícham s kopanejma i kdyz jsem už kopnul az na NI 5 kačku a ty AG 10 a 20 kopnul asi všechny :-) kopany maj jasně jinej level, ale pro mne osobně emočně podobný :-) díky !!

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru