Tak nějak jako CMLcz.

Nastala pro mě zase doba kdy detektor odložím a ráchám se ve vodě(jako bych to nedělal občas i v zimě).Ten zlatej prach mě uchvátil a já tý horečce už před lety podlehl.Pár koláží za poslední dobu Ať se vám daří kolegové.Ps-začal jsem s tím až po detektoru abych si vyzkoušel jak těžký je vyrejžovat na obol.Ona už i ta 1/8 dá zabrat.

13 hlasů
13 hlasů

Komentáře

Pardón hned se opravím.Vyrejžovat na statér.Kolik bylo obolů do statéru nevím :,-(

Zlatá horečka je sviňa. ;-) :-D
Hezky si jedeš. :-)

Pecka 👍

Super. :-) :-) :-)

Díky kolegové ;-)Cement lupa už mi kolikrát nestačí a tak chci mikroskop ať mám větší hromadu a větší nugety :-D

...jen na ty tvoje fleky se moc nechytám :-D Parádní hromádky!

CMLcz-To přijde.Já když si vzpomenu na svůj první rok co jsem rýžoval na doma dělanými Číňanovi tak se musím smát.Byl jsem ale zapálenej a dal jsem na rady starších a zkušenějších zlatokopů.Vyprdnul jsem se na splav a raději jezdil všude možně a dělal sondy.Za těch pár let sem objevil pár míst kde se toho nechá udělat víc.To se potom musíš smát když někdo kupuje splav,po první tečce na pánvi ho krmí celej den a ve výsledku má to samí co já na jednu pánev jen třeba o pár desítek metrů vedle.S pánví už to umíš tak výdrž a taky si najdeš dobrý fleky ;-)

Cemente tak to máš dobrou průpravu ;-)třeba v Jeseníkách při otevírání klaimů se rýžuje ve víčku od ešusu a vařili se fazole.Jeden z úkolů byla kovárna,minerály,hod kládou,střelnice atd.Myslím že ze zdejšího osazenstva by se dal postavit slušnej tým :-D

Jsi legenda chlape! ;-)

Joo, s tím splavem jsem přesně tenhle případ :D hned po prvních deseti zlatinkách z Líšnice jsem letěl pro Borunskýho, jak to tam vytěžim :)) No, celkem rychle jsem zjistil že to je trochu jinak...

Taky mi to přeceňovaný žlutý svinstvo už docela chybí. Akorát se k tomu ňák nevím dostrkat. Nejlepší fleky mám za čárou a do karantény se mi nechce... 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru