tož aspoň něco , i když chcalo

dneska sem vyrazil na chvílu sám

Sice hned ráno venku chcalo a mě bylo eště zbytkovo, ale kafe to zpravilo a v sedm sem šel strašit do lesa , kam se už nějaké rok chystám . Je to dost daleko od závory ,takže trvá, než tam člověk dojde . Alkohol vyprchával díky té rychlé chůzi a déšť chladil. No stejně nálada pod psa , ale byl sem venku a v lese ,tak se hlava začínala uklidňovat . Teda ne dlouho . Jen sem zalezl do místa , kde sem chtěl začít , tak čučím esi tam nebyla prasata , ale spíš jen prasopes , protože díry nezahrabaný a stopro kopaný :-( Tady asi bude hledání marný .Posunul sem se raději dál , kdyby tama šel hajné , aby o mě nepřerazil pažbu , bo po několika zahrnutí sem to vzdal. O kousek dál už to šlo a kopanců ubývalo .Zato přibývalo železných signálů . Z 99% sice kovaný hřebíky a podobnej bordel, ale pořád se to zlepšovalo a pak padla podkova . Bohužel o kousek vedle zase díry , ale stejně sem tam už zůstal ,protože mě tam něco drželo. Prostě se mi to místo líbilo . Občas sem projel i nad těma dírama a podíval se , co tam mistr nechal . většinou nic , ale sem tam se dalo zjistit , co ho nezajímá. V jedné takové se mi ale nezdál signál a naopak dost mě naladil . sice broklo tam sem tam železo , ale hlavně častěji čistá barva . V klidu sem dorazil na dno díry a projel vykopanou zeminu , abych zjistil kde leží ten bordýlek , co tam nechal .Nic -ticho. Tož přejedu díru a signál byl stále v ní. už hezky hluboko ,a tak sem si řekl , že to bude stát za to kopání . Takže pár kopnutí do země a musel sem vzít lopatku a začít vybírat , bo na kopátko už to bylo hloboko . díra původní byla asi dvacet čísel a já než se dostal k cíli a vyhrnul to ven přidal dalších deset . tím chci tomu mistrovi , co nekope hlouběji než dvacet poděkovat za Ferdinada I ,co mi tam nechal ;-) No pak už se kopalo zase jen železo a sem tam knoflík a asi pět běžných minciček a nábojnice lovecký . kulka z předovky nějaké ten zavírák ,šipka ,železný střepy ,ocílka a třmen Pak už sem zase musel spěchat domů ,bo se začala shánět Peggy , že ssem slíbil, že přídu do oběda . Tož to byl konec a vím ,kam zase půjdu příště ;-)
ocílka
ocílka
díra jak pro koňa a v ní ten zmetek malej Ferdinadův
díra jak pro koňa a v ní ten zmetek malej Ferdinadův
bohužel je to už jakési aušus materiál a tak se drolí na prach :-(
bohužel je to už jakési aušus materiál a tak se drolí na prach :-(
čistit teprvá budu
čistit teprvá budu
materiál nic moc
materiál nic moc
ale i tak potěšil
ale i tak potěšil
hromádka železa , co sem bral dom
hromádka železa , co sem bral dom
no a něco na chuť k jídlu ( nikdo mi ho nesní aspoň ) :-D
no a něco na chuť k jídlu ( nikdo mi ho nesní aspoň ) :-D
25 hlasů
25 hlasů

Komentáře

to není motykou,( kopu vždycky větší díru dokola ) Sou přemrzlý a v rukách se rozpadají . Tady běžnej stav těch méně kvalitních (ředěných) kousků ag :-( sme už přece jen vysoko a mrazy tu byly odjakživa dost vysoký 8-) ;-)

Paráda.Ses inspiroval s těma ocílkama u mě né?Ty voe dvě naráz paráda.A třmena podkova taky.Mě se dnes nedařilo. ;-) :-)

díky , sem právě slintal nad těma tvojema ,tak asi proto mi dnes padly :-D ;-)

příde určitě ;-)

s těma nezahrabanejma dírama je to k pláči. Ja tak jednou jsem šel na hledačku a než jsem vubec začal hledat tak už u mně byl hajnej a už mně začal perovat za díry a nemohl jsem mu vysvětlit že to není odemě že jsenm teprve došel. a tak proto všichni tací co to tam po sobě nechávají by si uvědomili že to jednou muže mít velké následky na nás všechny. :,-( :,-( :,-(

Středověký třmen se povedl. :-)

Husito díky ;-) Měl sem radost hned jak sem jej tahal ze země a zjistil co to leze ven 8-)

Pyrdo díky ;-)

Paradni tady

Paráda krásné křesadla :-O

dobrá vycházka Elle :-)

Díky ;-) docela to šlo,eště kdybych se neválel po zemi mezi šutrama a klackama položenej na kopátku bokem :-D tak mám zase o jedno moňo víc o:-) :-D :-D ;-)

no jo ,je to jak máslo měkký :,-(

;-) :-P

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru