Ukazujete někomu unikátní nalezenou minci a on na to kouká jak na bordel...

Hledám asi rok a fakt...miluju tu činnost...ale ze stovky nejbližších lidí, které znám to přijde zajímavé asi třem lidem...máte to taky tak?

Pohyb, příroda, a to nejdůležitější... vzrušení !! všechny tři věci...nádhera...ale? Když to zmíním ve společnosti, všichni divně čumí....když někomu ukážu 700let starou minci kolem které roky chodil řekne si...mmm a co? Zeptám se upřímně... Jsme fakt NERDI jako stavitelé letadýlek, pozorovači brouků nebo sběratelé starých deklů od popelnic? neeeeee, že neeeeee...
12 hlasů
12 hlasů

Komentáře

Nejhorší otázka od nich: "Jakou to má cenu?", oči v sloup, usilovný "počítání v duchu", pak odpověď: "V tomhle stavu? Eee...nulovou...". Aspoň si nekupuje detík úplně každej "zlatokop" :-D :-P

:-D jo to si taky říkám. Ty poklady nejsou nekonečné, takže to vydrží aspoň dýl

No, na každého nadšence do jakéhokoliv koníčku se můžeš koukat jako na nerda 8-) Hledání jenom není tolik mainstream... :-D

Občas je to docela dost vysvětlování, ale zatím to ještě každej pochopil... :-)

to máš jedno tomáši ;-)
důležitý je, že ta trojkombinace pohyb-příroda-vzrušení uspokojuje tebe!
/mám tu trojkombinaci hozenou stejně/
osobně mám kolem sebe pár lidí, který moje občasný mejly s povídáním baví
a sami se ptají, co jsem zase našel ...
doma jsem trpěn nebo tolerován a co by chtěl člověk víc.
čistá hlava, krása :-)
miluju tenhle koníček

Co je to nerd ? ;-)

A co teprve, když to dělá ženská :-DDD. No jo, no jsem za exota. Ale já chtěla být od mládí archeoložkou a jako malá jsem sbírala střípečky v hlíně a pak je měla v pod postelí. Pro mě je to splněný sen, když už mě život trochu hodil jinam :-D.

:-DPopis situace.Stojím uprostřed náměstí,a dívám se jak sto metrů nademnou prolétá z velkým kejháním hejno 150 husí.Došel ke mě známej,relativně normální člověk(vysokoškolák)A ptá se mě.CO TAM VIDÍŠ?Tak sem ho chyt za hlavu,zvrátil mu ji navrch a řek,vole,HUSY.Jé,to sem ještě nikdy neviděl.Na tom náměstí bylo dalších padesát lidí a nikdo tu hlavu nezdvihl.To snad mluví za vše. o:-)

nerd (ze slovníku)
exot , magor kdo nezapadá do běžné společnosti
vědátor , chytrolín kdo se věnuje vědě ap...
Řekl bych, že tohle hledači určitě nejsou. ;-)

Tak sem taky asi ten nerd a exot.
Ale baví mě to.
Dneska jsem jel na fajn pole,ale nebavilo mě to,absolutně.Žádná prda,jen dva krejcoše,ňáka soc hlína a po včerejšku poprávka žaludeční ktomu,takže tři Seráky.No si říkám v parnu ,že asi je čas fičet dom,tak sem nakop pedály a valil po Rejchartický důle.
Věděl sem z minula,že tady mají obecního Rapáckýho blázna,ale nikdy dříve sem tam nezastavil a nepoklábosil.Dneska joo,a nebyl to zahozenej čas.Velice příjemnej důchodce,sic fakt blázen svým způsobem,ale odjížděl sem s dobrým pocitem a se sluncem na blatníku.A vo tom to je.

Pánové a dámy s nás se snad stanou i filozofové... :-D :-D

:-D díky za názory, bavilo mě to číst...

Každý ten vnějšek vnímáme jinak, ale vnitřek (pajšl) máme stejný. Je to nádherná činnost, kterou děláme s láskou, víc takových v životě !

Já mám dvě varianty "chlubení", jednu pro normální lidi, tedy nálezy krásné, staré s příběhem, historicky hodnotné, leč z hlediska zbohatnutí nezajímavé. Pro mne ty skutečné poklady. No a pro blby mám kufříček s menší, leč oku lahodící sbírkou zlatých RU mincí, kterou vydávám za nálezy. Už mám v dlažbě důlek, jak jim vždycky spadne čelist. :-D :-D :-D

:-D :-D :-D tak ted si me dostal

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru