V neděli na poli, 116 klubák

A můj poslední příspěvek tady na lp

Už vám tady nebudu kazit katalog a klub nálezovkama, pazourovkama atd. Nejsem žádnej anarchista ale kam se to tady posunuje se mi nelíbí. Hledám si pro radost a budu dál. Tak hodně štěstí, utíkám na instagram:)
Ludvíkův počeťák
Ludvíkův počeťák
Šipka
Šipka
Ag záušnice
Ag záušnice
Čtyřky a patnáct
Čtyřky a patnáct
Kolečka
Kolečka
V terénu
V terénu
Letos už čtvrtá
Letos už čtvrtá
Zatím moje nejlepší
Zatím moje nejlepší
29 hlasů
29 hlasů
neznámý
1312 26

Komentáře

Taky už sem moc nepřispívám,ale zrovna u tebe je to škoda !!! Vždy se bylo na co koukat a kvalita příspěvků na jedničku.Nebudu se ptát co tě znechutilo,je to tvoje volba.
Tak ať se daří.

Že vždycky odcházej ti u kterých je na co koukat,jak kvalitou nálezů,tak i fotek.

Škoda snad si to rozmyslíš... ;-)

Milý pane fanfulo! Zrovna nedávno jsem si všimla, jaké máš bezva nálezy, který si zasloužili paleček... Takže mě docela mrzí, že už zase budou Lovci o jednoho šikovnýho chudší. Je pravda, že kolikrát tu komenty stojí za houby, někdy i dokážou pořádně otrávit. Schválně mrknu, co k rozloučení donutilo Tebe... Ale snad to vyprchá a povzneseš se, jako spousta z nás ;-)
Každopádně ať se Ti daří :-)

Škoda. Další odchází. Dobrej nález vyfocenej na dlani je prostě dobrej nález. Na rozdíl od něho hovno zůstává hovnem i kdybys ho jednobarevným sametem podložil. Ať se ti daří.

Bronzíky se přece taky nečistí... Tak proč bys nutně musel čistit počeťák, když hrozí zničení?

Je to Tvá věc, ale je to škoda. Somira ani další to nemyslí zle. Někdy se každý z nás někoho něčím dotkne, nemysli si, že jiná platforma Ti přinese jenom štěstí. Myslím, že komunita je tu velmi dobrá, doposud jsem našel pouze 2 výjimky, o kterých se to všeobecně ví.

Jak říká Karamelka, taky si myslím, že to Somira & spol nemyslí zle, spíš se jen trochu snaží tlačit na kvalitu příspěvků, což je dobře, ale občas prostě vznikne nějaké to nepochopení, nebo nedorozumění. Zrovna ten počeťák je luxus a když i napíšeš, proč ho nechceš čistit, tak to každej pochopí a třeba se díky tomu i něco naučí.

Tvoje příspěvky jsou vždy parádní. 🥇📷

Super příspěvky máš. :-) :-) zůstaň s mámi :-) :-)

Fanfulo neseeer.
Kdyby každej utíkal z boje,tak to můžem rovnou zbalit.
Jestli zmizíš,tak si u mě mrtvej Homolka. :-D :-D

Fanfuláči: Benji má pravdu neser a teď už bude chladněji tak budou rukavice že joooo? :-D :-D :-D :-P

Bezec: svatá pravda, kolikrát taky přemýšlím jestli mám něco vložit nebo ne abych nebyl speskovanej od rádoby odborníků. Někdo prostě nemá kvalitní telefon za mnoho tisíc korun a nebo foťák. Ale jsou prostě lidé kteří jsou rádi když můžou někoho neustále o něčem poučovat. :-)

Bezec tvl tak tohle mi uniklo. Ted uz to Fanfulovo rozhodnuti chapu. Tohle byl katalog dobrej ale kdysi. A neni to dany rukama jako podkladem. Je to o kvalite vkladanym nalezu. Vetes bez nalezovek koupena na aukru , nebo sracky typu trhaci spunty od piva a kusy zmuchlanejch kramu.

Tvé nálezy jsem rozklikával automaticky, neboť Tvé jméno bylo zárukou kvality. Myslím, že Tvými nálezy by se zaplnilo menší muzeum. Je to škoda, že zde končíš, ale pokud to tak cítíš, jednáš správně. Přeji Ti ať Ti vydrží elán a štěstí. Možná se teď pokusím zvládnout instagram..... :-D

Jo Fanfulo napiš mi do obalky jak te na instagramu najdu

Teď se jsem trochu zmatenej nechápu chlapy měl jsem za to že je to tu o nálezech a ne o podložkách???? :,-( :,-(

Jj podložka a katalog je na pořadu dne a je základ uplně všeho i když na podložce nic nebude ale katalog jak má být. ;-) :-) :-)

Za chvilku si budes muset zehlit puky na maskacich :-D

Napadlo mě zkusit bosé chodidlo to by mohlo projít né?

jinak nálezy parádní!!!!!

Mám taky noxe, hledáme ve stejném režimu :)

Tak ať to padá co nejvíce ;-)
Pěkný nálezy i nadále ;-)
AHOJ

Marku, vydrž, ať je v tom množství odpadu a tuctovek na co koukat, nejen na FB... :,-(

moje řeč ;-)

Hodnej kluk. :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru