Záchvat tvořivosti

Reedit

Nazdar kocouři!
Tentokrát nenabídnu nic z hledačského ranku. Nebyl čas, nálada, počasí, nálezy... Nebo jsem prostě hledačsky maličko vyhořel.
A aby pod kotlem úplně nevyhaslo, šel jsem do kovárny roztopit výheň. Pár nadějných návrhů už hezky dlouho čeká na realizaci a navíc novopečená maminka Lenčí včera oslavila pětatřicáté narozeniny. Než kupovat bonboniéru, kterou bych nejspíš z větší části sežral já, rozhodl jsem se vytvořit něco trvalejšího. Vykoval jsem tedy plastiku šneka na suchou zídku. Lence se moc líbí, snad bude i Vám.
Ať se daří!

13 hlasů
13 hlasů

Komentáře

Otravoval jsem Wladyslava a Elmaru, jestli by šlo trochu přeházet fotky. S úvodní fotkou jsem nebyl spokojený, ale s fotkama už po vložení nelze hnout. Tak jsem požádal o smáznutí. Díky! :-)

Měl bys to zakopat. To by někdo koukal, kdyby vyhrabal takovou mega fosílii :-D

Krásné dílko! Kdo umí ten umí. Kdo neumí ten .....

Krásná Hermafrodita. :-D
Byla by z něho hezká keltská spona.
A můžete mi říct, kam se poděli zahradní hlemýždi? Bývalo jich mraky a teď abys k večeři pohledal.

Jo a mě náčelník psal, že přeřadit fotky v klubu jdou, vyměnit ne. ;-)

Ne aby se t

...Jeblej telefon :-( Ne aby se to zase stočilo na to, že jsem je všechny sežral! :-D Já ti nevím, nežerou je náhodou ty invazivní rezavý slimáčí kurvy ze Španělska? o:-)

Ty se za 2 měsíce budou sklízet místo salátu :-D
Je to delikatesa :-D :-D :-D

Mě napsal, že to nejde. Chtěl jsem jenom změnu pořadí fotek... Ale taky je pravda, že jsem ho s tím otravoval v neděli, takže mám pochopení i pro (asi rychlejší) smáznutí ;-)

OBI: Šneky jsem ještě nepojedl. Taky všelijaký mořský potvory, chobotnice a tak... I když jsem to nikdy neměl v hubě, mám vůči tomu předsudky. Asi se to musí umět... Šneci se prej mají nechat dva tejdny v kýbli, aby se vysrali :-D Možná se okrádám o nepoznanou lahůdku, ale zatím zůstanu věrný drůbeži, vepřům a kravičkám. Zrovna jsem dopapal medium steak z bejčka a teda jako mňamka veliká! 8-)

Jsem si říkal, deset komentářů a nemám zvonečky 🤷‍♂️ už sem si myslel, že su zablokovaný 😁 Tak repete píšu, že se mě to moc líbí👍👍👍

Tak to je krásný dílo, Lenka musí být nadšená o:-)
...a neboj, to hledačský vyhoření se za čas zase vytratí a chuť se vrátí 8-)

:-D :-Da já si myslel,že sem to neodeslal a von to klidně smáznul :-Dpěknej hlemejžď ;-)taky bych jich pár měl zase udělat ;-)a nejen že nejsou šneci,ono není ptáků,hmyzáků ani drobné zvěře.Pžed třiceti lety jsem na okně skrmil padesát kg slunečnice a letos tak jeden kg.I pětatřicet druhů tam bejvalo,včíl tak pět nejvejš. o:-) :,-(

Takovýho loudala zatočenýho vykoveš a když potřebuju udělat podle mustru klíč, tak to nééééé :-D :-D

Díky přátelé! Jsem rád, že se líbí! ;-)
Prospektor: Kamaráde, do kovárny jsem se dokopal asi po roce. Barák, stodola, dílna, garáž, dvě zahrady a dva sklepy... Všechno to chce opravit a mám na to jenom dvě ruce. Jó a kdybych se fakt hodně nudil, tak můžu zajet na chalupu, tam je tý práce taky ranec. Takže ano, můžu s klidem napsat, že totálně nestíhám. o:-)

:-D ;-)je paradoksní,že při nestíhání se udělá třikrát tolik práce,než když tě čeká jen jeden rest,kterej nijak nespěchá,ten se pak odkládá tak dlouho až do doby,kdy zase nestíhá :-D

Argill-už máš čas i na blbosti jo? :-D :-D 8-)

Jaký blbosti? :-D Takovýho šneka nemá na zahradě ani prezident ;-) Takže tě maličko opravím: Udělal jsem si čas ženě ukovat unikátní sošku jedinou takovou na světě. Je to tak správně? ;-) 8-)

Nebude to korodovať?
Chtělo by to ještě vzít štětkolakem :-D :-D :-D

Argille, beru na vědomí, že jsi pracovně na roztrhání :-D :-D

Vzal bych ho na červeno s bílou nenápadnou linkou uprostřed. Bude jako Bugatti :-D

To by bylo hodně loudavé Bugatti :-) :-) Spíš bych to viděl na trabantí šeď či modř :-D :-D

já to myslel jako že máš jezdit kočárkem,prát plíny,klukovi už spíchnou nějaké maskáče a tak :-D :-D :-D

A ženská bude zatím kovat? :-D

Ženský dáš tak 5 tisíc ať si dojede něco hezkého koupit nebo večer vyrazí s kámoškama a tak.... ;-) 8-) :-D :-P

OBI: Je stříklej zinkovou barvou a na ní jsou dvě vrstvy kovářský syntetiky. Žárový zinkování to sice není, ale mohlo by to teoreticky držet. Uvidím.

Loner: Lubošů, ty ty ženský normálně rozmazluješ! Pak mají roupy, jsou odpočatý a pruděj... :-) Tím pádem u mě je vojna jako řemen! A je to tak správně, páč karty sou rozdaný. Pokud nevyhrajeme první ve sportce, budeme makat celej život. ;-)

Pěkný!

Je perfekrní
A pokud má znázorňovat hlemýždě zahradního tak jedinec s levotočivou ulitou je taková rarita, že většina z nás ho za život nepotká ;-)

To je pěkný Hansi, fakt pěkný :-).
A já si říkal, kde ty. A ty v kovárně :-D👍👍

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru