Zahájen výzkum a využití EVP entit (pomoc zemřelých) při achreologickém bádání

EVP výzkum a nálezy z dob pradávných

Vážení hledači a zájemci o orcheologii, zatím jsem měl velmi málo času sem chodit a ještě méně času sochařit, jelikož svůj volný čas ( mimo jiné ) jsem zaměřil dalším směrem, kteerý by měl zcela prohloubit a odkrýt pozůstatky dávné kultury a za pomoci které chci odhalit i pohrebiste popelnicovych poli, strkcencu, ci primo celou zaniklou vesnici z doby bronzove ci kultury jine. Na miste, kde jsem objevil ritualne ulozeny bronzovy srp jsem vyuzil jako prvni voditko. Blize zatim k cele veci nebudu nic vic psat. Chystam na toto tema pak velky prispevek, kde se pokusim predlozit empiricke dukazy o existenci entit, zemrelych lidi, kteri mohou spolupracovat s nalezenim vyznamneho archeologickeho naleziste, ci nalezeni pokladu. Za timto ucelem vyuziji specialni vyvinute pristroje pro komunikaci v tzv."bilem sumu" a dalsich potrebnych instrumentu, ktere je potreba dale technicky ovladnout. Zatim lze s jistotou rici, ze tyto metody jsou v ramci signalu EVP ve vyzkumu i v zahranici a v podstate si s tim nikdo nevi rady. Je to pole srovnatelne na bazi UFO. Celou zalezitost, az se dopracujeme konkretnim nezvratnym dukazum o existenci entit a vyuziti v praxi pro archeologii, pak udelam odborny clanek. Tento clanek bude obsahovat nalezy a patricne nahravky z mist po komunikaci s entitami. Zatim je situace takova, ze jsme se posunuli vyznamne vpred a mame dalsi nove nalezy a dukazy, ktere by mohli vest k nevyvratitelným existencim davno zanikle kultury na miste, kde ji nikdo zcela nepredpokladal. Prikladam par obrazku z meho vyzkumu a nyni jiz vyzkumu dalsi lidi, ktere jsme v teto zalezitosti oslovili. Zatim bylo zjisteno, ze na miste pod srpem by se mel vyskytovat hrob ritualne zavrazdene zeny.
Nalez z mladsi doby bronzove
Nalez z mladsi doby bronzove
Nalez z mladsi doby bronzove
Nalez z mladsi doby bronzove
Nalez z mladsi doby bronzove
Nalez z mladsi doby bronzove
EVP vysetrovani entit - dusi zemrelych na ritualnim miste - odpovedi
EVP vysetrovani entit - dusi zemrelych na ritualnim miste - odpovedi
EVP vysetrovani entit - odpovedi
EVP vysetrovani entit - odpovedi
EVP vysetrovani entit - odpovedi
EVP vysetrovani entit - odpovedi
EVP vysetrovani entit - jmeno entity zemreleho
EVP vysetrovani entit - jmeno entity zemreleho
Žena z mohyl
Žena z mohyl
5 hlasů
5 hlasů

Komentáře

Pěkné. :-) :-)

Souhlas :-)

Bohužial len taká pa-veda,no pobavil som sa. Za palec. Vďaka a vela dávnych hlasov.

Chapu lide maji ruzne pristupy i nazory

No pokiaľ sa pod tým kosákom hrob ženy nebude nachádzať, tak to môžeš zabaliť o:-) Myslím to EVP.

To bych nerekl protoze zatim se posouvame vpred.

Zajímavý článek,trochu se tím též zabývám,krapet jinak,ale funguje to :-) ;-)

Čo tým myslíš vpred? Takže tam ten hrob nakoniec bol? :-)

No to se uvede v salsim clanku, ktery uz chci pripravit odborneji

...Dalsim clanku...

Ahoj Martasku, tou sochařinou jsi mě celkem s*ral, ale v EVP ti teda fandím hodně. Tohle mě fakt zajímá, máš fandu! ;-)

Jsem odkojeny na Aktech X,takže tohle mne zajímá.Tesim se podrobnější článek.Socha je parádní,zivis se tím?

V podstate mohu dat sochy na zakazku, ale nezivim se tim, ale mohl bych.Asi o:-) nicmene jsem si rekl, ze sem budu vkladat prispevky uz docela jinak nez driv. Budu sem davat nalezy co budou pokud mozno mimoradne, jez soucasne odevzdat do archeolohicke obce ke zkoumani a soucasne sem dam vysetrovani na mistech tech nalezu s prukaznymi prostredky, a jelikoz lide maji radi dukazy ktere si mohou nejlepe osahat, tak vlozim vysetrovaci protokol, nalez, zvukove stopy ke stazeni a az poridim infrakameru coz nebude levna zalezitost, tak i obrazovy material entit.

Jak to tak sleduji,tak tady to bude ještě hodně zajímavý.. :-) ;-)

Se slovy "průkaznými prostředky" ve spojení s duchy, velmi, velmi opatrně....věř mi, vím jak mají vypadat průkazné prostředky

a když budu mít "průkaznými prostředky" že někomu straší ve věži tak to mám poslat kam ?

Jinak teda nevím, co na to entity, ale to kování je středověký. :-D

To kovani ano, to je chyba pod fotkou. Pro upresneni 13-14.stol udajne. Odevzdano do muzea.

Mňa by zaujímalo, ako je možné, že Ti niekoľko tisíc rokov mŕtvy maníci odpovedajú v češtine a ako to, že tej češtine rozumejú? o:-) ,,Nehejtujem" len sa seriózne pýtam.

K tomu to dotazu odpovim vecer.

Je treba nejprve rozebrat co vlastne j ed komunikace. Komunikace je schopnost podat informace. Nebudeme tady rozlisovat druhy na verbalni a neverbalni, nybrz mimosmylova, smyslova, pocitova nebo casove transportace, pripadne mimocasova. Vsechny tyto formy jsou uz desetileti otazkou vyzkumu a zatim maji uz cim dal vetsi vedecka odpodstatneni. V neposledni rade teto veci pridava svuj vyznam v pochopeni jak to muze fungovat ci na jakych zakladech se to muze odehravat kvantova fyzika a kvantova mechanika.

Komunikace je forma vlneni, tedy energie. Mozek tyto formy dokaze identifikovat i pocity jako prijemne, dobre, mrazive atd. I toto jspu formy komunikace. Zadne tyto formy netrpi jazykovou barierou. Nebot se dokazi identifikovat na jinych zakonech nez ktete nam veda predklada jako gravitace, magnetismus atd..jsou znamy pripady kdy entity rovnez komunikuji v cizim jazyce ba dokonce jazyce neznamem.

Tyto pokusy provadel i Nikolaj Tesla a rada jinych analytiku a psychologu prestiznich instituci. Doslo se k nazoru, i na zaklade pokusu lidi jez umirali, a byli jim sdeleny heslal. Tito lide meli sva hesla po smrti sdelit coz se v nekterych pripadech skutecne prokazalo. V prirode tedy i ve vesmiru se odehravaji veci ktere veda zkouma a ktete veda nikdy nebude schopna vysvetlit. Existence posmrtneho zivota je vice nez pravdepodobna prace v ramci prirodnich zakonu, zakonu o zachovani energie a premene energie. Komunikace je mozna v ramci kvantove fyziky na subatomarnich urovnich na dalku bez pritomnosti casu. Cas si lide vysvetluji jinak nez je.

Marťásku, čas a komunikace, domnívám se, spolu souvisí. Pokud existuje "komunikace" na subatomární úrovni, jedná se o fyzikální pohyb. Pohyb částice, pohyb vlnění, pohyb jiného média směrem k vnímajícímu subjektu. Tento pohyb je definován v čase. Neboť veškeré vlnění, veškerý pohyb v atomární či subatomární úrovni je možné definovat v čase.

To Marťásek: souhlas,říkáš to naprosto správně.. :-) ;-)

Czert: cas podle dosavadnich teorii souvisi s gravitaci. Proto napr. Na horizontu udalosti se jevi cas nekonecny. Jsou vsak castice rychlejsi nez fotony, zatim se je snazi zjistit. Teorie ale s nimi pocita i matematicky. Pokud je komunikace rychlejsi nez svetlo, existuje pak i prostor bez casu. Nikdo nevi v jakem prostoru ci dimenzi jsou ony entity.

Nemyslíš kvarky? https://cs.wikipedia.org/wiki/Kvark
Dle mého rychlejší než světlo je už jen síla myšlenky,tou je dána veškerá komunikace,telepatie je jen jejím pokrajem komunikace.. Pokud prostor bez času existuje,jsou to ve vesmíru asi tzv.červí nebo černé díry,propojují další prostor a časoprostorové dimenze,vesmíry a světy.
Lze-li tímto prostorem procházet,pak je možné i cokoliv z toho o čem je zde řeč..

Ano tak nejak, myslenky rozhodne jsou rychlejsi

Každý si můžem přitáhnout myšlenkama věci,které chceme.Já jsem si přitáhl myšlenkou pár věcí(a to jsem v dnešní době hledač paběrkář)a těším se na další kousky :-)Je to jen můj názor,nikomu nic necpu,tak mě tady nekamenujte :-D ;-)

Martasku - tobě se opravdu líbí tento typ žen (proporcielně vzato)?

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru