Zase mi to nedalo

Kompletní křtěnovský typ

Ahoj kluci a holky. Dlouho jsem nevkládal protože se u nás nedá hledat. No jo, ale něco se dělat musí. Při dlouhých večerech projíždím fotky na netu a ejhle. Sekeromlat křtěnovského typu a celý. No to je výzva. Kdo je zde pravidelně ví, že jsem už jeden odléval. Ovšem ten byl zapůjčen z muzea. Tento byl velice podobný. No, jak to dopadlo, jukněte. Těm kdo může hledat tak ať to pořádně pípá.
20 hlasů
20 hlasů
neznámý
1463 12

Komentáře

Voni jsou šikovnej :-D :-D pozdravujou doma ;-)

Jo to je jiná liga ;-)

Super práce. :-O :-) :-)

Páni moc pěkná práce. Takhle na první pohled to vypadá, jako kombinace lžíce a pedálu z auta... :-D :-P ;-)

Jak píše Jelda. Voní to mají pěkný. Ale to už jsem do Liberce psal. Jen mě udivuje pořád dokola šikovnost našich praprapra. V lese na parezu kadlub z bláta uplacanej a jaký nádhery vyráběli. Víťo jdeš správnou cestou.

Asi si něco zase objednám :-D :-D

Super :-)

No a jako minule. Klobouk dolů, mistře. :-O

Opasek nee :-D :-D mě by se libil zase nějaký amulet ;-) :-D bronz si klidně následně dodám :-D pokud bude potřeba kelímek , tak i ten :-D :-D

Ty jedeš,mazec :-O ;-)

Luxus! Tohle mě už dlouho láká, ale mám se k tomu jak lačnej ke sraní a navíc o tom vím kulový... Druh písku, poměry Cu a Sn atd... To zdobení se bouchá až po odlití? Dá se nějak předejít těm kazům na čepelce, nebo je to prostě loterie? Borec! Krásná práce! :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru