Život v jeskyni se zvířaty.

Filosofická a praktická skutečnost.

Existuje skutečná symbióza druhů zvířat a člověka. Zhruba po ročním pokusu a žádné výchově vůči zvířatům se v mojí uměle utvořené jeskyni podařilo ( a zdůrazňují bez jakéhokoli v působení a výchovy ) utvořit mezi zvířaty silná sociální vazba a tolerance. Papoušek kakadu vůči loveckému psu, který jinak neváhá cokoliv živého pokousat či vystrašit. Jsem ponechal společně. Zaříkávač psů, koček, koní, medvědů a tygrů. Samanstvi a nejbližší sympatie a láska zvířat napříč druhy. Ulehání po boku statného psa a papouška na rameni, kteří dokáží léčit a udržovat vitalitu lidského organismu více než léky. Tyto a jiná nezažila a dávno ztracena dogmata o důležitosti soužití člověka se zvířaty v nejbližší blízkosti. Tygr, opice, žralok, buvol, krokodýl. Všechny tyto druhy jsou schopny přímé lásky a tolerance. Věřím že lidé jednou opustí betony, města a nesmyslné zlato a peníze a vrátí se zpátky kam patří. Mezi zvířata. Marťas.

3 hlasy
3 hlasy

Komentáře

Ano mluví. A není to modelace, ale forma řezby a malby do hlíny.

Tohle si budu muset přečíst alespoň ještě 5x.
Prozatím 2x a stále to nechápu. Jedno jsem ale snad pochopil, obrázek č.1 a č.4 jsou jeden a tentýž tvor.

Pardón, obrázek č.1 a č.5.
(číslo 4 je rýč)

Ne mám dva kakadu

Namore, já to taky zkusil pochopit :-D.
Sto opic bušících do stovky Consulů vyplodí smysluplnější text. A na to, že se "mistr" loučil, vyplodí tohle. No nazdar :-D :-D :-D.

:-D :-)

Jednou udělám elaborát. To ale bude vyžadovat delší výzkum.

Hlavně češtiny.

Silný matroš,ale Kakadu super.Už nehul ;-)

:-D :-Dfurt lepší,než kdyby se stal aktivistou :-D :-D :-D

Já myslím že pro záchranu života organismu a života na Zemi by by bylo třeba aktivistů víc než uživatelů techniky a vymožeností dohromady. Bez tak to lidem příroda za to všechno znova pořádně natře.

Předpokládám, že ty chodíš pěšky s lopuchem přes hambatý partie, živíš se sběračstvím a bydlíš v jeskyni. A ty tvoje žvásty nosíš Elmarovi vyškrábaný na hliněný destičce, ať to posílá za tebe. A máš recht. Na tebe si příroda jen tak nepřijde.

Ano. Pokud by bylo na mě, žijí tak. V jeskyni v buši a bez ničeho. Jenže tady je to trestný. Nebýt v systému na místo života.

Bezdomovci se tomuto způsobu života celkem přibližují a o trestním postihu nemůže být řeč.

Směle do toho Martasku! Vystup z pohodlí domova, vrať zvířatům svobodu, rezignuj na civilizaci a staň se tvorem dle svých představ ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru