???

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Heiligstes Herz Jesu (2 Meinungen), Svaletten (1 Meinung), Jungfrau Maria (1 Meinung), Die Kirche und die angewandte Kunst der Neuzeit (1 Meinung)
kyl76: Die Kirche und die angewandte Kunst der Neuzeit, Master2: Heiligstes Herz Jesu, soma: Svaletten, Willard: Jungfrau Maria, lesapan10: Heiligstes Herz Jesu, Stimme des Admins (?)

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

???
???
???
???
???
???

Fundumstände

Lokalität:Jihomoravský kraj
Bodenzustand:Trocken
Fundtiefe:15 cm
Verwendeter Detektor:Gm5 + spider 12"
2 Stimmen
2 Stimmen
angezeigt:
1390x,
Kommentare:
3,
Finder:
kyl76 kyl76 Facebook
Fotografiert:
der 1. August 2018,
Eingefügt:
der 3. August 2018

Kommentare

pozri pannnna maria karmelská

srdce ježíšovo se dává na svátostky hojně, když není opis, tak to zařazení beru, ale tu je jasně dáno -

virgo carmeli ora pro me
s. scapulaire

- panna marie karmelská - škapulířová

pomodleme se za správné zařazení -

"Zásvětná modlitba k Panně Marii Karmelské"

Maria, Královno a Matko Karmelu!
Přicházím dnes, abych se ti zasvětil, protože celý můj život je jen nepatrný projev vděčnosti za mnohé milosti a požehnání, kterých se mi dostalo od Boha tvýma rukama.
S láskou se díváš na ty, kdo jsou oděni tvým Škapulířem, a proto tě prosím: podporuj svou silou mou slabost, osvěcuj svou moudrostí temnoty mé mysli a rozmnožuj ve mně víru, naději a lásku, ať Ti mohu každý den pokorně a věrně sloužit.
Ať ke mně Škapulíř stále obrací tvé milosrdné oči. Ať je mi zárukou tvé zvláštní ochrany v denním boji, abych byl věrný tvému Synu i tobě.
Ať mě odvrací od všeho hříšného v životě a připomíná mi ustavičně povinnost pohlížet na tebe a odívat se tvými ctnostmi.
Od nynějška se budu snažit žít důvěrně spojen s tvým duchem, obětovat všechno Ježíši skrze tebe a učinit ze svého života obraz tvé pokory, lásky, trpělivosti, mírnosti a ducha modlitby.
Nejmilejší Matko, podpírej mne svou neustávající láskou, ať se mi, nehodnému hříšníku, dostane jednou zaměnit svůj Škapulíř za nebeské svatební roucho a přebývat s tebou a s karmelskými svatými v království tvého Syna. Amen

Já vím ale tuto jsem nechal určit jiným.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben