Artefakt

Znáte to, člověk se trmácí po celej republice, obíhá všechny možný místa s detektorem a ty nejlepší kousky jsou vždycky doma.

Tentokrát jsem se vydal do domácího teritoria, zvorali mi pole kde jsem ještě nebyl. Nebylo to obyčejný pole, ale sousedící s lesem, na jehož okraji stanovali rudogardějci. Les už je skoro odkovenej, ale ještě to jde.

Na tomhle plácku měli SS mani za války střelnici. Konkrétně puškovou a dělostřeleckou (používali Kleinkanone 24)

Na konci války tudy vedla větší ústupovka a jak jsem psal výše, tak poté se zde usadili rudoarmějci (2 jsou tam 100% pohřbený nezmámo kde v lese)

Políčko jsem zkoušel s minulým detektorem, ale je to půda zrádná a detektorům moc nevoní, to asi ta žula nebo co. Vlítnul jsem tam s novým detíkem a ke konci průzkumný akce jsem vyhrábnul tohohle zmačkanýho krasavce.........

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: SS (15 Meinungen), ZWEITER WELTKRIEG (1 Meinung), Militärische Artefakte - New Age (1 Meinung), Politisch (1 Meinung) Lorne_Malvo: ZWEITER WELTKRIEG, petroff: SS, suk58: SS, Richard2008: Politisch, Nadhera: SS, Kapsa: SS, Cartman: SS, Opin: SS, GATTO: SS, Wladyslav: SS, Lukas87: SS, Bandita: SS, kocka1963: SS, cecik: SS, wiky: SS, MikeFitekr: SS, Plha84: Militärische Artefakte - New Age, Tom78: SS

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Artefakt
Artefakt
Artefakt
Artefakt
Artefakt
Artefakt
Artefakt

Fundumstände

Lokalität:Středočeský kraj
Bodenzustand:Nass
Fundtiefe:7 cm
Verwendeter Detektor:Nezmar
9 Stimmen
9 Stimmen
angezeigt:
4102x,
Kommentare:
8,
Finder:
Lorne_Malvo Lorne_Malvo
Fotografiert:
der 27. August 2023,
Eingefügt:
der 30. August 2023

Kommentare

Gratulace 8-) ale škoda :,-(

Dobrý kop, horší stav...
Třeba bude lepší až srovnáš ;-)

Dobrá je ještě půjde narovnat gratulka :-)

Jo ,pěkná přezečka,tu ještě vytuníš.👍 Cibule taky dobrý.🙂

Parádní nález 👍☘️ gratulujeme 👍☘️

Díky, časem ji potuním, třeba to vydrží :-D

A mám podezření že to je přezka toho lumpa, co za války mojí bábě furt nabízel že si jí vezme a vokazoval ji kufřík plnej zlata stříbra a drahýho kamení :-)

Lorne třeba ji ho nechal :-D :-D

Nebo od ní dostal v květnu 45´ polní lopatkou za uši a naše paňmáma žila skromně a v bídě jako kamufláž a přitom byla zámožná dáma :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben