Bronzová opasková zápona

Víkendová procházka lesem se vydařila. Podařilo se mi kopnout tuto nádhernou Laténskou bronzovou opaskovou záponu. Nijak nečištěno, pod krustou nádherně zelená patina. Z nálezu veliká radost, i archeoložku jsem potěšil. Nálezy moc na lovce nedávám, ale s tímto se rád podělím. Jinak zdravím všechny kdo spolupracují s archeology.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Gürtel (1 Meinung) Plumbus: Gürtel

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Bronzová opasková zápona
Bronzová opasková zápona
Bronzová opasková zápona
Bronzová opasková zápona

Fundumstände

Abgegeben an: Východočeské muzeum v Pardubicích
32 Stimmen
32 Stimmen
angezeigt:
1918x,
Kommentare:
17,
Finder:
Plumbus Plumbus
Fotografiert:
der 21. Dezember 2021,
Eingefügt:
der 22. Dezember 2021

Kommentare

dej k tomu aspoň zapalovač ;-)

Moc hezké 👌 gratulka k nálezu 👍

Opravdu zajímavý 😀😀😀💯💯

No nějak mě to netrklo vyfotit u metru, ale měřil jsem když jsem posílal foto mailem před odevzdáním. Délka 6,7 cm a šíře 4,2 cm :-) Příště se polepším :-) Díky moc :-)

díky za info, krásná věc ;-)

Krásná záležitost, gratuluju. Upřímně, vůbec bych netušil, co jsem to kopnul :-)

Paráda. Gratulace ;-)

gratulace

Ja bych si myslel že je to divnej křížek na krk... 😊

Parádní kousek gratulace

Parádní kousek gratulace

Díky všem :-)

áno, neodevzdávat, to je hodně dobrá forma nesouhlasu s naší politikou, to toho změníme, to je vytrestáme....... co kdyby jsme my, všichni nespokojení, dali ten nesouhlas najevo jinak?? - třeba s tyčkou v ruce, aby to opravdu pochopili!!!!

áno, jako rozvojová země jsme určeni k likvidaci nebezpečného odpadu - ať už dovezenýho na kamionu a vysypanýho někde za městem, anebo dopravenýho rafinovaně ve žrádle
- donekonečna se to tu ohání komoušema, jaký to byly zrůdy, tato současná a i předešlá pakáž, tidle diktátoři jsou v té dnešní totalitě taky velice výkonní, volby jsou úúúúplně k hovnu, co chceš změnit, když v tom zástupu stojí hajzl vedle kur-y, a právě dnes to krásně vidíme, jak to tu funguje, teda spíš hodně nefunguje, lidi, co něco znají, ty hned umlčí a propagují jen to své - kdo má něco málo v hlavě, ten to vidí, ale většina národu jsou pitomci, klause budou oslavovat až do smrti, asi mu jsou vděční za jeho velmi -pro něj - vydařenou privatizaci

Tak mám dojem milý wehrwolfe ( nomen omen ) že sis asi spletl webové stránky a už vůbec nechápeš podstatu hledání s detektorem. Kdyby jsi měl hledání jako srdcovou záležitost, jako doufám většina lidí na LP tak bys věděl, že spolupráce s archeology k tomu patří. A ty SRAČKY co píšeš jen vypovídají o tom co jsi zač. Přesně kvůli takovým kokotům a hnidopichům jako jsi ty se Ti co to mají jako koníček odhlašují a mažou si profily. A co se týče odevzdávání nálezů archeologům, tak podle sraček co píšeš to ty v životě nemůžeš pochopit. Víš úplný hovno o tom kam vše jde a co se s tím děje po odevzdání. Asi jsi ani nikdy nebyl v muzeu. Dám Ti jednu radu. Zruš si profil, prodej detektor a běž chytračit a vysírat na jiný web.

Parádní záležitost! :-O Je to super, když vykoukne taková paráda. ;-)

:-) :-) :-) jak jsem psal :-) :-) :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben