Bubákův dar.

Dar od přítele Bubáka. Velmi vydarený knoflík! Ale zase nevím z který války. Třeba už konečně ten Napolión!!!

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Mit Buchstaben B,F,G,Z (4 Meinungen) GATTO: Mit Buchstaben B,F,G,Z, Master2: Mit Buchstaben B,F,G,Z, odysseus: Mit Buchstaben B,F,G,Z, : Mit Buchstaben B,F,G,Z

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Bubákův dar.
Bubákův dar.

Fundumstände

Lokalität:Jihomoravský kraj
Bodenzustand:Trocken
Fundtiefe:15 cm
Verwendeter Detektor:gm
4 Stimmen
4 Stimmen
angezeigt:
1229x,
Kommentare:
5,
Finder:
odysseus odysseus
Fotografiert:
der 19. September 2020,
Eingefügt:
der 19. September 2020

Kommentare

Mástr, ty jseš mistr! Díky moc. Takže teda Napoleonika!!! Ten knofl je z loňska z Drnholce. Souvisí to s bitvou, která tam svadla ustupující ruská a rakouská armáda před Napoliónem, před bitvou u Slavkova. Vím to, protože před dvěma léty jsem tam na stejném místě byl u nálezu stříbrné ruské ikony. Kutuzov ustupoval od Vídně na Olomouc a zadní voj s rakušáky se snažili zadržet Murrata u Brodu nad Dyjí. Tak dík.

;-)

Kde to furt berete tady ty znalosti!!! :-O MR.MRska díky moc. Mě by vůbec nenapadlo co to G znamená. Ikdyž garnizónu znám ze Švejka. Tak to není z bitvy. Nevadí. Ale knoflík je to super. Rád tady ty číslované a i písmenované nacházím! Nikdy jsem ale nenašel Napoleónský: A to bydlím kousek od Slavkova. Nechci tam ale hledat i když v muzeu mě to nabízeli.

mam stejny ne tak tachovaly a ma to byt RU armada knodlik z prvni prusko rakouske valky a ma to byt g jako Grenadier , podle znalce .

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben