Červený kříž

Zdárec všici. Tady si nejsem úplně jistý jestli katalog/klub. Vím o co se jedná a nejde mi o určení. Jde mi o to že tenhle dárek od kamaráda jsem před léty zabalil do hadříku a uložil do krabičky od doutníků. Takových krabiček mám povícero;-) sousedi z krabičky jsou ok, ale tato svátost (dlouhý příběh a navíc mého kamaráda nejspíš všichni znáte.. Tedy jeho práci a to co dělaly ty jeho ruce.. Ikdyž to teda byly pracky :-D vždycky říkal "jó to bejvávalo, ale podívej se na ty moje mrkve(prsty) dneska. Už mi to nejde.. Ale za sebe můžu říct že jako každý fachman trochou přeháněl Pan Kašpárek z Národního) se jaksi otrávila a nevím jak to odstranit? Poradí někdo?

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Abzeichen (1 Meinung), Leistungsabzeichen (1 Meinung)
: Leistungsabzeichen, nadlacan: Abzeichen, Stimme des Admins (?)

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Červený kříž
Červený kříž
Červený kříž
Červený kříž

Fundumstände

Lokalität:Praha
Fundtiefe:8 cm
Verwendeter Detektor:Srdce
2 Stimmen
2 Stimmen
angezeigt:
802x,
Kommentare:
8,
Finder:
shadow shadow
Fotografiert:
der 2. Juni 2020,
Eingefügt:
der 2. Juni 2020

Kommentare

Jo a ještě dodám k příběhu tohoto kousku že Kašpárek měl dílnu v Práglu blízko Vltavy a když ta velká povodeň mu z dílny nadělala velké bahno.... Tak tohle kolečko je z toho bahna co z té dílny těma svejma mrkvema dostával ven..

Škoda jen že výrobce je tak blbě k přečtení :-(

nadlacan omlouvám se. Toho výrobce jsem dodal..

Pepe nezlob se, ale tuto relikvii nikdy nepustím z rukou o:-)

Super Díky :-D ;-)

https://fji.webnode.cz/

Nadlacan já vím.. Jméno toho šikulky je celkem známý pojem.. Ale o to mi tu nejde. Buď v tom hadříku a nebo přímo na tom odznaku bylo něco co ho dost poškodilo a já bych to moc rád napravil. Jenže se bojím "pokusů" už jsem dopustil toto.. Když mi to Kašpárek dával lesko se to jak psí kluky a ještě dlouho potom.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben