Cosi - písmeno / ptáček ?

Zdravím, vážení, nedávno se mi povedlo najít na poli tuto věc (snad ozdobu, přívěšek, ve tvaru ptáčka, či písmenka (S, J), opravdu netuším...). Zprvu to byl nález určený k vyhození, jednolitý kousek kovu, avšak zajímavého tvaru, tak jsem mu dal ještě šanci a namočil do vody... posléze do oleje, a po pár dnech (týdnech) při čištění, se mi povedlo "prolámat" zakruštělé měkčí části párátkem, snad správně, nu a tu je výsledek, který ovšem netuším, co vlastně ve výsledku je :) Ale úplně ošklivě to nakonec nedopadlo, na to, že jsem to chtěl zprvu vyhodit, myslím, tak pokud budete, prosím, tušit, co by to mohlo být, budu velice rád za určení, předem díky a lovu zdar!

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Abzeichen (3 Meinungen), Sokol (1 Meinung) nastezce: Abzeichen, Opin: Sokol , tony52: Abzeichen, Mikeyh: Abzeichen

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Cosi - písmeno / ptáček ?
Cosi - písmeno / ptáček ?

Fundumstände

Lokalität:Středočeský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:10 cm
0 Stimmen
0 Stimmen
angezeigt:
348x,
Kommentare:
3,
Finder:
Mikeyh Mikeyh
Fotografiert:
der 5. September 2023,
Eingefügt:
der 5. September 2023

Kommentare

Spona sokol

Nebo odznak

A joooo, moc díky! To jsem v tom teda vůbec neviděl :-D Písmenka ČOS (čsl. obec sokolská), to mě teda vůbec nenapadlo :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben