Dělostřelecký granát (zřejmě Německo)

Po půl roce si člověk zajde zahledat a po zapnutí detektoru najde to, co nechce... Policajti byli nasraní, že je volám a prej to mám příště zakopat zpátky...bez komentáře.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Artillerie-Granaten (1 Meinung) Vasek222: Artillerie-Granaten

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Dělostřelecký granát (zřejmě Německo)
Dělostřelecký granát (zřejmě Německo)

Fundumstände

Lokalität:Jihomoravský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:20 cm
Verwendeter Detektor:garret 250
2 Stimmen
2 Stimmen
angezeigt:
1859x,
Kommentare:
9,
Finder:
Vasek222 Vasek222
Eingefügt:
der 11. März 2016

Kommentare

A to maj pomáhat a chránit jo? Dost smutne!!!

Řikam policajtovi, že je to asi německej dělostřeleckej granát. Borec k tomu přijde, vezme to do ruky, chvilku se na to dívá a pak konstatuje, že to není kus trubky a že zavolá pyrotechniky...pak prohlásil, že to máme příště zakopat a nevolat... že tam skejsnou kvuli tomu do večera... Hotovo...nechápu. Příště je stejně zavolám.

Policajt na to makal? U mě jen vyfotili a zbytek Páni Pyrouši.

Jo myslel si, že si z něho asi dělám prdel...bo nvm.

no, pokud jsi byl hledat v borim lese nebo v okoli, kam se municka rozprskla tak se jim na drhou stranu ani moc nedivim.

Nene, v okolí žádné muničky ani ničeho takovýho to nebylo. Našel jsem ho u lesní cesty, kudy už asi 5 let chodím na hříbky. :-D

V lese mezi Olšanama, Ochozem a Bukovinkou. Granát má na těle jednu velkou drážku (dle foto). Když sem ho vytahl ven, tak mě malem mrdlo:D. Byl dost těžkej, nevíš co se ukrývá uvnitř? Střelnej prach, nebo nějaká chemická směs?

Tak to já když jsem volal policajty, tak byly spíš rádi. Protože mohli hlídat granát, zašitý v lese a nemuseli někde "šaškovat" po okolí.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben