Depot lžící

Po dlouhé zimě, jsem vyrazil aspoň na 2 hodinky do lesa a standartně jsem našel, asi milion pivních víček a folií a brokovek, jedny vidle a spoustu dalšího šrotu. Už jsem se začínal modlit, aspoň za knoflíček. A najednou signál jak prase, Nox ukazoval číslo 35,rejpnu a začali na mě vypadávat hliníkové lžíce. Sice o ničem, ale i tak mně potěšily. Člověk si tak říká, kdo a proč, to doprostřed lesů někdo dotáhl.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Besteck und Geschirr (13 Meinungen) ota: Besteck und Geschirr, GATTO: Besteck und Geschirr, Richard2008: Besteck und Geschirr, nikamov: Besteck und Geschirr, Wladyslav: Besteck und Geschirr, Kapsa: Besteck und Geschirr, suk58: Besteck und Geschirr, poklady2: Besteck und Geschirr, lukegoss: Besteck und Geschirr, Bonbonel: Besteck und Geschirr, Lukas87: Besteck und Geschirr, 123Martin: Besteck und Geschirr, L3nny: Besteck und Geschirr

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Depot lžící
Depot lžící

Fundumstände

Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:10 cm
Verwendeter Detektor:Equinox 600 / Xp mi-4,
3 Stimmen
3 Stimmen
angezeigt:
1951x,
Kommentare:
2,
Finder:
ota ota
Eingefügt:
der 10. Februar

Kommentare

Lžíce jsou dobrý😁😁trochu to vypadá že si tam dávali svačinku Homolkovi🤣

6 lesních dělníků dlabalo polívku a šef měl kafíčko :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben