Dobry skutek.

Vzhledem k tomu, že se dlouhodobě věnuji armádě Rakouska-Uherska a po většinu času, už jen recykluji informace o tomto tématu, rozhodl jsem se že rozšířím obzor na jinou armádu během válečných let WW1.
Ano začal jsem se zajímat o armádu Carského Ruska, u většiny případů nálezů Sv. Jiřského kříže jsem Vám dohledal majitele podle databáze armády. A jen tak jsem si přemýšlel jaká náhoda asi je kopnout nějaký metál po zajatcích z doby WW1, no podařilo se. Stav je děsivý, vykopáno na louce, ale medaile carského imperia se tu nekopají každý den.
O medaili bychom mohli říct že jde o paralelu s naší Signum memoriae a nebo německou Zentenarmedaille.
https://www.vhu.cz/exhibit/ruska-medaile-300-let-vlady-romanovcu-1913/

Zároveň bych Vás chtěl požádat jestli nevíte, kde bych mohl dokoupit stuhu k této medaili, všechny možné odkazy vedou do Ruska a tam se mi nic moc kupovat nechce.

Poslední fotka je stažena z internetu zdroj : VHÚ.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Faleristik (2 Meinungen) yetan: Faleristik, PepeTrump: Faleristik

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Dobry skutek.
Dobry skutek.
Dobry skutek.
Dobry skutek.
Dobry skutek.
11 Stimmen
11 Stimmen
angezeigt:
965x,
Kommentare:
8,
Finder:
PepeTrump PepeTrump
Fotografiert:
der 8. August 2023,
Eingefügt:
der 8. August 2023

Kommentare

https://geben.cz/produkt/medaile-mikulas-ii-1913/

Já vím co to je, moc děkuji příteli, jen jsem mezi tím dopisoval popisek.

Aha, to jsem nemohl tušit. :-D ;-) Nález hezkej, ale stav už horší. ...

První válka je fajn 👍☘️ lepší jak druhá. Kdysi jsem se jí zbavil. A teď znovu sbírám 👍 nedávno ze zámku v litschau v Rakousku. Vyhazovali do kotajneru krásné věci. Barbaři. Dostal jsem echo a raboval až jsem se styděl.nejvic se mi líbil jeden obraz hlavně kvůli malé vzducholodi. Kdyby ses někdy dostal do Rakouska na blešák. To bys koukal co tam mají a za půl darma. Tak ať se ti daří válečníku 👍☘️

pěkná raritka, většinou platí co je vzácný, to se nachází v bídném stavu a stuhu bych k ní nedával, to mi přijde trochu nepatřičný v souvislosti s nálezovým stavem, ale samozřejmě záleží na vkusu každého soudruha, jak říká klasik :-D

Stav je za čtyřku, na druhou stranu je to pořád na první pohled poznat o co jde a nese si to svůj příběh místa, který v tomto případě je víc než jasný. Kolega co byl semnou na hledačce jistě chápe.

Ano chápu 😉 jen mě mrzí ten stav ale myslím že jsme si oba pošmákli a krásně se prošli

Zajímavý nález ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben