Halštatská sekera

Aby bylo mezi námi jasno. Nevlastním detektor a nikdy jsem nikde nic nehledal a nevykopával. Jsem sběratel a majitel soukromého muzea, který získal staré exponáty jednak dědictvím po mém pradědečkovi, který zemřel v roce 1936, ale hlavně exponáty nakupuji od dědiců ze sbírek po sběratelích, většinou z první republiky.

Halštatská plochá sekera s raménky, délka 145 mm, šířka ostří 45 mm, tloušťka 7 mm.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Hallstatt-Äxte (1 Meinung) Sudetengau: Hallstatt-Äxte

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Halštatská sekera
Halštatská sekera

Fundumstände

Lokalität:Středočeský kraj
7 Stimmen
7 Stimmen
angezeigt:
2352x,
Kommentare:
9,
Finder:
Sudetengau Sudetengau Facebook
Fotografiert:
der 10. Juni 2016,
Eingefügt:
der 10. Juni 2016

Kommentare

Nevím proč ale jsem z toho nějak vedle sebe,majitel muzea...Proč nespolupracuješ s archeology? My tady téměř všichni. No to je na tobě :-/ :-/ :-/

Nerezne to trochu?? :-D

Taky nejak nechap, pomoc s urcenim ale sam si to urcis :-O

Můj názor, toto je web hledačů s detektorem kovů, a toto tady působí jak červená na býka, to by snad chtělo samostatnou rubriku. Aby se nevyrojil dav nálezů z pozůstalosti ;-)

už to nekomentuji včera když sem se vyjadřil byl sem nazvan kokotem

už jen to sudete.... mě docela nadzvihuje

předměty jsou to moc pěkný :-) Řekl bys nám, kde to muzeum je? Určitě je tady spousta lidí, co by je ráda navštívila a prohlédla si ty věci i na živo ;-)

Nechápu co tady stále řešíte, sudet jasně píše a opět CHORÉ HLAVY chtějí souřadice apod...zřejmně vrozená debilita,v lepším případě disleksie o:-)

Omlouvám se za ten text, ale nemám chuť neustále vysvětlovat, ze nejsem vykradač archeologických lokalit, ale sběratel. Některé věci jsem schopen určit sám, některé věci nejsem schopen určit. Tak jsem jen nezměnil text který ke každému exponátu přikládám.Snažil jsem se komunikovat s velkými muzei, ale nejsou moc nadšení určovat soukromé sbírky. Sudetengau je vlastně Sudetská župa či kraj. Jelikož tady všichni vystupujete pod přezdívkami, použil jsem tuto z kraje odkud pocházím.Nejsem organizovaná skupina, jsem jeden člověk.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben