ID známka

Personal 28 Wehrm. Gef. Glatz.- Personal 28 Wehrmacht Gefangnis Glatz- Dozorce č.28 ve vojenském vězení v klodzku což je v Polsku, dřív to bylo říšské území. Omlouvám se, že nemám nálezovou fotku ale vypadala úplně stejně. Byla čištěná pouze vodou. Měl by to být zinek. I přesto že je okousana udělala obrovskou radost:)

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Heer (2 Meinungen), Identifikationsmerkmale (1 Meinung), ID Polizei (1 Meinung) Franz1983: ID Polizei, venda06: Identifikationsmerkmale, Kapsa: Heer, Wladyslav: Heer

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

ID známka
ID známka
ID známka

Fundumstände

Lokalität:Ústecký kraj
Bodenzustand:Trocken
Fundtiefe:10 cm
Verwendeter Detektor:Makro racer 2
6 Stimmen
6 Stimmen
angezeigt:
1082x,
Kommentare:
6,
Finder:
SudetenMann SudetenMann
Fotografiert:
der 21. März 2020,
Eingefügt:
der 29. August 2020

Kommentare

Tak to je pecka,to se jen tak nevidí a i přesto, že je tak spapana,tak luxusně čitelná
Gratulace 👍

Zajímavý kus a na zinek ještě jde👍

koupej ji v destilce tak týden dva, do toho ji (klidně každý den) vezmi kartáčkem. Věřím, že ta krusta ještě povolí a vykoukne ta pěkná šedozelená patina, co tyhle známky měly. Za mě žádný mosazný kartáček (udělá lesklou zlatavou vrstnu), na konec ještě trochu oliváče a vysušit, bude parádní.

Windir díky moc! Skusim to :-)

V poho, po dlouhých letech experimentování mě kolega navedl na tuto nedestruktivní metodu (čistí nálezy v práci :-) ). Letos už tak mám vyčištěny tři známky a naprostá spokojenost.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben