Industrie

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Schleifende Industrie (1 Meinung) Gazda: Schleifende Industrie

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Industrie
Industrie
Industrie
Industrie
Industrie
Industrie
Industrie

Fundumstände

Bodenzustand:Trocken
Fundtiefe:0 cm
7 Stimmen
7 Stimmen
angezeigt:
1149x,
Kommentare:
11,
Finder:
Martasek Martasek
Fotografiert:
der 24. März 2021,
Eingefügt:
der 2. Mai 2021

Kommentare

Jedna se o brousenou industrii. Budeme ho dale zkoumat. Artecakt přišel zkouškou tvrdosti i teplotnimi zkouškami. Jedna se o kámen zřejmě amfibolit. Zadny knoflík to není. V zadnem pripade. Navíc kdo by se s takovým knoflikem delal a za co by ho prisili. Naprostý nesmysl. Jedna se o praveky relikt.

Vyfot se s krabičkou od sirek a přidej foto :-D

Koukám že slavná theórie s razidlem na statéry a oboly náhle padla.
Zlato a stříbro navíc nejsou kovy-zase jsem o poznání chytřejší.
Tady se člověk dozví tolik poučnýho,co by jinde hledal léta.A nejspíš ani nenašel!!!
Díky.
:-D

Hotová encyklopédije! On je ten asi zajímavý nález, ale v podání autora, to vyznívá vcelku takříkajíc na dvě věci. ...

Já ti nevím Martasku nebude to jenom omletej skleněnej černej knolf?I když to tvoje tvrzení o raznici na statéry/oboli nemělo chybu :-D

Ano. Neni to zadny knoflik a muze se jednat o revolucni evropsky objev. Proto misto i tento predmet bude zkouman profesionalem. Nález je brousena industrie. Predmet se nalezl nahodne mezi jinými industriemi bez invazivni metody.Došel jsem k nazoru ze se jedna o zatim nikde nenašly relikt na razbu mincí typů stater či obol. kamenny negativ mince. Pokud by se tyto mince nekde katalogove nasly v hrobech bude vice jasno. Industrie je to na jisto. Kdo by se ryl do zlata se vzorem do oboluci stateru.Ty mince se odlevaly. Velikost o tvar odpovídá negativu do kadlubu.

To je super,ještě mě napadl dobovej padělek.
Je to možné? Takovej kamenej suberát třeba pro dost slabozraký vindeliky.

Tak to je jiná jestli se to našlo s jinou štípanou industrií.To musí být ono.Já šel dneska na chvilku na vltavíny a našel jsem bez detektoru měďák(nejspíš krejcar 1800,mrtvola) ale protože to nebylo invazivní hledání a detektor jsem neměl tak podle těch vltavínů tý mincí musí být cca 15 milionů let.Byl to skleněnej knoflík třeba jako tenhle(ten má na sobě ale podkovu)-https://static.flercdn.net/products/dd2o/b/10/34/10513410_pruobai-b.jpg.Jestli se mílím tak ten tvůj nález klidně spolknu ;-)

To je nesmysl. Kdo by se s tím ručně brousil. Toto mělo velký význam za velkou práci na tom. To vysvětluje teorii na výrobu kopií z tezko zhotoveneho originálu

ta jistota je úžasná

Tyto mince se odlévaly :-D :-D. Otík Rákosník hadr, kamaráde... o:-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben