Já mám taky

Lesní klíč-rezavec �

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Tasten (4 Meinungen), Tasten (1 Meinung), Neues Zeitalter (1 Meinung) Zeroborec: Neues Zeitalter, Gimli: Tasten, soma: Tasten, Jogr: Tasten, jarkan: Tasten, jajan: Tasten

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Já mám taky
Já mám taky
Já mám taky

Fundumstände

Lokalität:Plzeňský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:8 cm
Verwendeter Detektor:Zero
6 Stimmen
6 Stimmen
angezeigt:
581x,
Kommentare:
3,
Finder:
Zeroborec Zeroborec
Fotografiert:
der 30. November 2017,
Eingefügt:
der 1. Dezember 2017

Kommentare

Vážení koukněte se na dozické . Tohle není dozický .

Tak jsem koukal do katalogu na klíče a je tam tedy pěknej guláš .Klíče dozické jsou ty s kolíkovými stavítky , nevím kdo to sleduje ale hlavně že jsou body .Dozický klíč je bezpečnostní který má kolíčky ( stavítka ) a pod nimi pružinky aby se nedal otevřít . Klíče k trezorům ty také mají stavítka ale planžetové .Tohle jsou obyčejné klíče ke dveřím .Pro zajímavost klíče dozické FAB měly sérii 10 000 klíčů každý jiný a serie se opakovala . Klíče Guard měly serii 40 000 a serie se opakovala .

Krokohot - tohle je zámek na dozický klíč https://www.eben-kovani.cz/zadlabaci-zamek-dozicky-klic-hobes-548a-80-90-p-l-p5287/#gallery - neřekl bych, že v něm jsou kolíčky( stavítka) s pružinkami, a měl jsem jich pár rozebraných.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben