Knoflík

Prosím o určení .

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Messing (2 Meinungen) Ladik: Messing, : Messing

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Knoflík
Knoflík

Fundumstände

Lokalität:Olomoucký kraj
Bodenzustand:Trocken
Fundtiefe:10 cm
0 Stimmen
0 Stimmen
angezeigt:
473x,
Kommentare:
9,
Finder:
Glocar Glocar
Fotografiert:
der 22. November 2016,
Eingefügt:
der 22. November 2016

Kommentare

kde ma druhou stranu :-/

Jo jo první vložení,to bejvá vždycky sranda.Dóle na patě stránky máš upravit příspěvek.Tak přidej i zadní stranu a pokud možno z měřítkem.On to sice bude asi knofl,ale podle zadní strany je to jistota.Jinak módní knoflík. ;-) :-)

Děkuji, druhá strana nic neukazuje jen rezavý škraloup i po vyčištění..

Je to v pravidlech a má to svůj účel.Když je to bez měřítka tak to může být jeden cm a nebo 20.V tomhle případě by se mohlo jednat o odznak faléru nebo brož a klidně i přívěsek.Každý určený předmět je zařazen do katalogu.Pokud není jistota není zařazen. ;-)

Tak to bych s dovolením polemizoval o té "jistotě"...Teorie je jasná, ale praxe však bývá poměrně velmi odlišná ohledně "jistoty"řazení ,které si zde často nezadá s hádáním na čas.. :-D :-D

... :-D :-D :-D istota je istota...ale aj tak sa tu veľa veští, háda a typuje...... :-D :-D :-D

To Husita,to máš pravdu,ale nováčka člověk nesmí hned plašit :-D :-D :-D :-DOno hodně záleží od toho kdo určuje.To střílení od boku je občas k pláči.Ale body jsou body,Ještě že někteří nemají kufřík z červeným tlačítkem,oni by snad zmáčkli i to.Kdybi si mysleki že za to budou body.

:-D Takže jediná jistota se pak skrývá paradoxně v připuštění hmatatelné nejistoty. Jen založením poctivý pesimista pak může být občas i příjemně překvapen.

No nejhorší je asi rozjásaný optimista,toho nepřesvědčí žádná fakta. o:-) :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben