Krasavec s rybníka

Ano ležel si tam v rybníce smutno mu nebylo měl tam i kámoše a dokonce stříbrné. Je jenom vyčištěn zubní pastou a ošetřen olivkou. Mám strašnou radost. Půjde na VIP místo. Ten určitě přinese štěstí.12

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Münzschmuck/Produkte (1 Meinung)
draggo: Münzschmuck/Produkte, Stimme des Admins (?)

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Krasavec s rybníka
Krasavec s rybníka
Krasavec s rybníka
Krasavec s rybníka

Fundumstände

Bodenzustand:Nass
Fundtiefe:10 cm
Verwendeter Detektor:Nokta
14 Stimmen
14 Stimmen
angezeigt:
1142x,
Kommentare:
9,
Finder:
Hrobar1 Hrobar1
Fotografiert:
der 31. Mai 2021,
Eingefügt:
der 31. Mai 2021

Kommentare

Ten rybník je boží :-)

Fox ten rybník je úžasný byl postaven v 15 století má nádhernou hráz c a 300m dlouhou. Před pár lety jsem tam chodil na prstýnky Ag. Vyzobal jsem jich tam asi 10? Ale krásné. Jezdili tam Černínové s kočarama a dělali pikniky plus armáda WW2. Rus i Němec a pak za komára se tam plavalo koupalo a nudisti.atd. je to nádherný rybník obří. Cca 7 m od břehů písek a pak až bláto. A pod hrází rybníka by ses utopil v blátě. Tam bude několik metrů toho tekutého bláta. :-O 8-) ;-)

Ale to je pěkný👍

Pekne jedeš ty srandisto jeden 👍😄😋

Vendo sranda musí být i kdyby na chleba nebylo. Fakt neke!! 8-) :-)

Hezký kousek gratulka a palec ;-)

:-O :-D

V podobném vypuštěném rybníce jsem za prvních mrazíků kdysi chytal úhoře do rukavic, na které byli přilepené víčka od piva. A právě v tom blátě u hráze jsem málem zůstal. :-D

Může mi někdo vysvětlit proč mi bylo odebráno 14 zkušeností - bodů - hvězd když jsem to určil správně a navíc je tam i poznámka = hlasování admina. Přesto mi nějaký ***** odebere body!! Tak co to jako má znamenat?!! To si jako někdo jen tak, že mu stará nedala vyleje zlost na hlasování?

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben