Kropenáček se značkou

Dnes hledačka jen pro skalní,počasí jak v listopadu,tak dávám včerejší knofl. Značení jsem nikde nenašel tak pokud někdo ví budu rád. Je z louky tak vcelku slušný,fotečku si snad zaslouží.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Einheitlich WH, LW (7 Meinungen)
kocka1963: Einheitlich WH, LW, Wladyslav: Einheitlich WH, LW, petroff: Einheitlich WH, LW, kamenozrout: Einheitlich WH, LW, suk58: Einheitlich WH, LW, kacuro: Einheitlich WH, LW, Bandita: Einheitlich WH, LW, Stimme des Admins (?)

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Kropenáček se značkou
Kropenáček se značkou
Kropenáček se značkou
Kropenáček se značkou
Kropenáček se značkou

Fundumstände

Lokalität:Pardubický kraj
Bodenzustand:Nass
Fundtiefe:10 cm
Verwendeter Detektor:EQX 600
5 Stimmen
5 Stimmen
angezeigt:
555x,
Kommentare:
4,
Finder:
kocka1963 kocka1963
Fotografiert:
der 5. November 2021,
Eingefügt:
der 5. November 2021

Kommentare

Takže jsi to konečně pochopil a stal se z tebe válkař. 😁✌️🤗🤣🤣🤣🤓🤪 Gratulujeme a palec 👍. Zadám souřadnice cvičiště hodných pánů. Tam si pošmákneš na těchto knoflech.🤣🤣🤣🤗✌️☮️.

Dík hrobaři,ale válkař asi ne,i když válečné dokumenty a válečnou historii mám vcelku slušně nastudovanou,neb mě vždy zajímala. V našem kraji bohužel nejsou lokality na takovéhle nálezy. Když se povede takováto cetka jako kropenáč je to svátek. To že se mi povedla Wermacht přezka je velká klika. Tak zůstávám na svým písečku. Ale stejně díky za nabídku..😎

Jako novej ;-)

Dík Knakere,to je jenom měděnej kartáček. Ještě kdyby někdo přečetl tu značku Asi výrobce nebo voj.dodavatel. Já vím ,je to blbě vidět🤔

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben