Kušovka, ostruha, nůž a střep

To bylo tak, šel jsem hledat podél potoka, hroznej vítr byl tan den, větve se lámaly a když jsem byl nedaleko hradu, ke kterému jsem ani nechtěl, obrovská rána jak padl dub, bylo to nade mnou ale už v podhradí, no nedalo mi to vím že to už asi bylo v archeologickém pásu, ale já se tam musel jít podívat. Hloubka vývratu no určitě půl metru, no a tam ty skvosty zkrátka leželi, jenže to není konec, měl jsem špatné svědomí myslím si že tohle už patří archeologům a tak dnes jeden telefon za druhým až jsem se dovolal k opravdu sympatické archeoložce z Chomutovského muzea (její přístup opravdu za palec) předala mi číslo na archeoložku která má k těmto věcem blíž a opět přístup této odbornice více jak perfektní, ovšem zkloubyt můj čas a této jistě vytížené archeoložky se nezdařil, a tak mě odkázala na odborníka z Mosteckého muzea, s tímto bych se měl setkat ve středu. Ještě budu informovat jak to dopadlo.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Darts - Armbrust (1 Meinung) Lezec: Darts - Armbrust

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Kušovka, ostruha, nůž a střep
Kušovka, ostruha, nůž a střep
Kušovka, ostruha, nůž a střep
Kušovka, ostruha, nůž a střep
Kušovka, ostruha, nůž a střep
Kušovka, ostruha, nůž a střep

Fundumstände

Lokalität:Ústecký kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:50 cm
Verwendeter Detektor:X Tera pro
1 Stimme
1 Stimme
angezeigt:
1026x,
Kommentare:
6,
Finder:
Lezec Lezec
Fotografiert:
der 27. März,
Eingefügt:
der 27. März

Kommentare

Pěkná náhoda 👍🙂 a kde máš vyfocenej ten vyvrácenej strom ? 🧐🙂

A víš že ho vyfocenej zrovna mám?! Jen nechápu k čemu by ti fotka byla.🙄

Hi to jsem spíš čekal, dohady o tom, že nejsou rozměry nože, nebo že se nejedná o kušovou střelu, ale o luk, což je vážně možné, neb jak jsem se dočetl, tato střela se liší jen váhou a i tak je psáno, že se nejspíš používala v obou případech.

A teď přemýšlím Venda17 to mi jako nevěříš, nebo mě zkoušíš jestli mám foto z terénu i s GPS? Ano mám i s údaji lokace, ale né pro tebe!👎

Proč se hned čertíš ? Nemyslel sem to zle, sem jen zvědavej člověk... a GPS ? Myslíš že bych ti to tam jel vybírat ? Je vidět že mě neznáš...

Nečertím se, jen mě to překvapilo, čekal jsem zkrátka jiný vášně kolem nálezů a vybírat? Myslím že zrovna tam asi není co, vývrat je vybranej a okolí si myslím už dávno, soudě dle nálezu u posledního mého příspěvku.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben