Letecká bombička.

Dnes jsem se vypravil do lesa na hledačku, docela se dařilo za necelé dvě hodiny jsem našel pět slušných mincí a pár válečných nábojnic s páskem. A pak se to zkomplikovalo, narazil jsem na malou leteckou bombičku. Průměr 5 cm a délka 30cm. Zavolal jsem PČR, za půl hodiny dojela a za další půlhodinu dojel pyrotechnik. Čekal jsem na pyrotechnika protože jsem chtěl vědět co je to za munice, ještě jsem takovou neviděl. Poučil mě, že jich bombardér mohl nést v kontejneru až 300 kusů a že je ruská. S policí i pyrotechnikem byla bezvadná spolupráce.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Munition - Luftaufnahme (3 Meinungen) poustevnik48: Munition - Luftaufnahme, : Munition - Luftaufnahme, Zudrman: Munition - Luftaufnahme

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Letecká bombička.
Letecká bombička.

Fundumstände

Bodenzustand:Trocken
Fundtiefe:20 cm
9 Stimmen
9 Stimmen
angezeigt:
1415x,
Kommentare:
7,
Finder:
poustevnik48 poustevnik48
Fotografiert:
der 23. Juni 2018,
Eingefügt:
der 23. Juni 2018

Kommentare

No skvělý přístup k munici, připadá taková vybrakovaná. ;-) ;-)

Tutovka to se ti zdá, přes třetinu zabírala stabilizační křidélka. A ty jsou zdeformovaná. Jinak byla v bezvadném stavu, jenom bouchnout. ;-) :-)

;-)pěkná potvůrka.Zas o jednu míň. ;-)

Není to tahle potvůrka ??

...https://cs.wikipedia.org/wiki/PTAB

Emersonskej pyrotechnik říkal, že je proti-pěchotní střepinová. :-) Četl jsem, že ta modifikace na kterou jsi dal odkaz, patřila také do stejné kategorie munice. :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben