Luftwaffe přezka z půdy

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Luftwaffe (2 Meinungen), Fälschung - Kopie - Nachahmung (1 Meinung) Melmen-1: Luftwaffe, Cartman: Fälschung - Kopie - Nachahmung, ZKUBLA: Luftwaffe

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Luftwaffe přezka z půdy
Luftwaffe přezka z půdy

Fundumstände

Lokalität:Středočeský kraj
6 Stimmen
6 Stimmen
angezeigt:
1505x,
Kommentare:
13,
Finder:
Melmen-1 Melmen-1
Fotografiert:
der 9. November 2018,
Eingefügt:
der 9. November 2018

Kommentare

Tak nevím.....nezdá se mi. napiš rozměry a budeme vědět víc, délka a šířka.

Vyfotíš označení výrobce?

nejsem velky odbornik, ale myslim ze je ok. oznaceni 39 . v katalogu je stejna.


Není OK, je to nepovedená kopie.. http://www.warrelics.eu/forum/luftwaffe-buckles/fake-luftwaffe-buckles-246937-5/ Stačí se podívat na osičku s trny.. Zajímalo by mě jakej má smysl to sem posílat?

Ok. Rad se necham poucit. ;-)

v cem se lisi od originalu?. tvar osicky s trny nebo material osicky?nejak na to nemam to rozpoznat o:-)

Jsou tam rozdíly v mnoha detailech. O materiál nejde. Je to dost profláklá kopie, stačí Ti pár minut na googlu a najdeš toho dost. Speciálně u týhle kopie je chyb spousta. Rozdíly určitě nehledej v tom odkazu, co jsem sem vložil. Je to galerie kopií přezek LW.. Když si prohlídneš tu přezku LW co je teď úplně první na pátý stránce, zjistíš, že až na patinu je přezka do nejmenšího detailu shodná. Vzhledem ke kvalitě fotek, který sem vkladatel poslal, je největší vodítko osička a trny. Další drobnosti jako tvar chlopní u osičky, to jak je osička, která prochází trubičkou s trny, na obou koncích rozklepaná tak, až by ses o to pořezal, nebo to, že všechny tyhle přezky (39) maj stejný známky opotřebení (např. identický opotřebení protikusu na háček opasku). Nebo se podívej na to ošoupaný místo pod zobákem orlice.. Všechny tyhle přezky jsou ošoupaný na stejným místě. Kvalitu číslic ani nebudu komentovat. Na to, že je přezka ražená se ty číslice docela dost roztejkaj :-) O Německý přezky se zajímám už roky a troufám si říct, že jim rozumím, takže tyhle notoricky známý kopie už mě nemůžou zaskočit. Každopádně je potřeba se pořád učit, protože bohužel jsou kopie rok od roku na lepší úrovni.

moc dekuji za odpoved.

Rádo se stalo :-)

Cartmen, jsem rád za tvůj názor.. Já to nepoznal, ale nevím proč bych to sem nemohl dávat? Od toho je snad tato stránka ne ? Proč to sem dáváš ty ? ;) když bych věděl že je to kopie tak to sem nedám..

Melmen-1: Jsem rád, že Tě zpráva o originalitě přezky potěšila. Když jsi to nevěděl, tak to je jiná. Zřejmě nejen já jsem podle nadpisu "Luftwaffe přezka z půdy" a hlavně podle fotek Aukro kvality usoudil, že zkoušíš, jestli náhodou neprojde ta přezka do katalogu jako originál. Je pravda, že ten ve finále nic neříkající nadpis se dá vyložit podle potřeby, což je super. Jak jsi vůbec došel k tomu, že je z půdy? To kvůli stavu, nebo jsi ji na půdě našel? Nebo ji "našel" někdo jinej a prodal/dal Ti ji? A proč to sem dávám já? Původně jsem si myslel, že tyhle stránky sloužej především ke katalogizaci kopaných artefaktů. Jsem rád, že jsi mě z toho omylu včas vyvedl. Byla by koneckonců paráda, kdyby sem lidi začali posílat desítky, nebo i stovky takových přezek z půd. Snad se jednou dočkáme o:-)

Cartman: Hele nechci se s tebou hádat, přezku jsem koupil od kluka, který mi tvrdil že ji našel na půdě.. a proto jsem psal že jsem rád, že jsi mi řekl že je to kopie protože po něm budu chtít vrátit prachy ;) tak jsem to sem hodil a popravdě jsem nepoznal jestli to je kopie nebo ne, každý se v tom nevyzná stejně jako třeba ty.. Nechci do katalogu cpát nejake kopie, me samotneho sere ze ji mám ve sbírce a dam ji pryc

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben