Malý depůtek

Ahoooj...nez reknu pohadku,rad bych rekl,ze vzhledem k tomu,ze byly mince na asi 30cm x 30 cm a nikde neni urceno,kolik min.kusu,ma depot obsahovat,vkladam to do depotu,pokud to nekoho urazi,omlouvam se..jedna se o 3ks 10ti krejcaru 1872,nejcastejsi typ,nebudu je vkladat zvlast....na nedeli jsem chtel vyrazit nekam dal od domova,moje Marketka navrhla vesnici asi 18 km od nas,odkud pochazi jeji rodina..tak se jelo :) obhlidka domu po prarodicich,objeti obce,kvuli zjisteni situace na polich,to znate ne :) nakonec jsem si vybral louku kousek za domem..prvni kop u auta,alespon 2 roky stara propiska :) super nooo rikam a jdeme dal..ubehlo par minut,par metru od auta a krasnej signalek v te kategorii,kde stribro pipa..rikam si ze by? Moc jsem tomu nedaval,ale otocim drn,projedu dohledavackou a prcek byl venku..rikam,ty budes fakt stribrnej,taky ze jo :) probehlo nejake foceni nalezu atd,vratim zpatky drn,beru detik a ze sjedu misto okoli nalezu..hned nad tim drnem,co byl venku,cink cink,ten samo signal..tvl,tam bude jeste jeden..chci si ocistit misto,kde to zvoni,cupam si,rikam Marketce,lasko podrz detik,ona ho chytne,da krok zpet a .... cink cink...v ten okamzik jsem ztuhl a rikam si,to je mazec!!!..nez jsem je vytahl ven,prosmejdil jsem misto,jestli jich tam nebude vic..nakonec ,,jen" tito 3..co Vam budu vypravet,jelikoz byla zima jako pr.se,hledacka koncila,probehla navsteva hrbitova a jelo se spokojene do tepla cistit :) jeste Marketce padla krasna pruvlecka,takze super rychla akce :) at se vam dari!!!

Angaben über die Münze

Identifizierte Münze: Hromadné nálezy - Tolarové období (1530–1891) – Hromadné mincovní nálezy (č. 5485) Hromadné nálezy - Tolarové období (1530–1891) Hromadné mincovní nálezy

Ansichten der Benutzer

Durchschnitt: 18,0 mm
Gebiet der Prägung:
Landesherr: Hromadné nálezy - Novověk (1892–Gegenwart) (1 Meinung)
Prägungsjahr: 1872 (1 Meinung)
Nominal:
Material: Stříbro (Ag) (1 Meinung)
Nr. der Münze: Hromadné nálezy - Tolarové období (1530–1891) – Hromadné mincovní nálezy (č. 5485) (1 Meinung) TOMIIIK: 5485

Melden Sie sich an und helfen Sie, diese Münze zu bestimmen.

Fotografie

Malý depůtek
Malý depůtek
Malý depůtek
Malý depůtek
Malý depůtek
Malý depůtek
Malý depůtek
Malý depůtek

Fundumstände

Lokalität:Pardubický kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:10 cm
Verwendeter Detektor:Garrett Ace 250
50 Stimmen
50 Stimmen
angezeigt:
2390x,
Kommentare:
21,
Finder:
TOMIIIK TOMIIIK
Eingefügt:
der 19. November 2018

Kommentare

Super kopanec, gtr :-) :-)

Tak to nemá chybu... Jak přes kopírák. Navíc jsou všechny ze stejnýho roku. :-D

:-O :-O :-Gratuluji.

Paráda. Gratulace.

Moc pěkný, posílám gratulaci & palec, kopu zdar! :-)

Pěkný nález ;-)
Tomiiiku máš pěkný maskáče i kozačky :-D

Super kop 8-) ;-)
Slovane,souhlas :-D ;-)

A jo, vždyť to je Markétka ;-) :-D

Za palec. gratulka ;-)

Moc gratuluji ;-) ;-) ;-)

To cobasico : je to docela haluz,ze? Taky jsem rikal :-D vem si tu haluz,mas v kapse naaaahodou jen 3 10ky,nahodou je vytratis na stejnym miste a uz uplnou nahodou,jsou ze stejnyho roku..a ani medacek navic,jen toto :-)
To slovan : na stribro chodim zasadne jen se svym zlatickem ;-) (kdyz teda nemluvim o sve superbrutalni ace 250tce :-D)

Akorat nechapu,ze jsou vsechny 3 takovy poniceny okolo 10ky ze predni strany..a z druhe strany je flekatej fr.jos. :-) asi se projevilo to,ze je to bilon..ale to si nestezuju,to neeeee,radost jako kjava o:-)

Gratulace super kop :-)

Taky mě zaujal vzor maskáčů :-D
Gratulace k mincičkám :-)

Dobře ty :-) Moc Ti to přeju👍 :-O

Tak to Vám moooc gratuluji ;-) ... wow! :-O

Tři králové letos přišli nějak brzy :-) Pecka, gratulace! ;-)

;-)to potěší :-)

Paráda Tome :-O :-) ;-)
Gratuluji :-)

Dekujiii Vam pratele.Za komentare,postrehy :-D at se vam dari a preju kazdemu alespon jednou najit takovy maly ,,stribrny poklad " ,kdyby i z mincicek,jako mam ja,razily se v letech 1872-1891,bylo jich 65 milionu!!! To by bylo,aby na vas taky nekde treba 3 necekaly ;-)

moc gratuluji,to mate stigro tri v jednom drnu. :-) ;-) ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben