Mé úplně NEJvíc NEJprvnější kolečko!

Zdravim vespolek, rekl jsem si, ze sem budu vkladat jenom hodnotne nalezy a co jineho by to melo byt, nez uplne ta prvni mince co vam skoci pod detektor :)
Mel jsem pred ocima, ze najdu klasickeho komance nebo desetak z roku 1993, no, nestalo se tak a 4ty den hledani se konal tenhle krasny (pro me urcite zatim NEJKRASNEJSI) medak.
Muj prvni prispevek, tak na me prosim budte hodni, i stativ jsem na to po 10ti letech vytahnul :)
Posledni fotka je asi urcite presvetlena (foceno venku).
V zaloze mam nejaka zeleza, tak kdyz se mi povede ocista, tak to zde snad brzy opet obohatim.

Angaben über die Münze

Identifizierte Münze: František Josef I. (1848–1916) – 2 Heller (2 Haléř) (č. 330) František Josef I. (1848–1916) 2 Heller (2 Haléř)

Ansichten der Benutzer

Gebiet der Prägung: České území (1 Meinung)
Landesherr: František Josef I. (1848–1916) (1 Meinung)
Prägungsjahr: 1907 (1 Meinung)
Nominal: 2 Heller (2 Haléř) (1 Meinung)
Material: Měď (Cu) (1 Meinung)
Nr. der Münze: František Josef I. (1848–1916) – 2 Heller (2 Haléř) (č. 330) (1 Meinung) Safar: 330

Melden Sie sich an und helfen Sie, diese Münze zu bestimmen.

Fotografie

Mé úplně NEJvíc NEJprvnější kolečko!
Mé úplně NEJvíc NEJprvnější kolečko!
Mé úplně NEJvíc NEJprvnější kolečko!

Fundumstände

Lokalität:Plzeňský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:15 cm
Verwendeter Detektor:Lobo
26 Stimmen
26 Stimmen
angezeigt:
2616x,
Kommentare:
23,
Finder:
Safar Safar
Fotografiert:
der 21. Juni 2016,
Eingefügt:
der 21. Juni 2016

Kommentare

Tak ať to pípá ;-) ;-)

Dekuji :)
Jj, vim, ze je..ale po tech 4 dnech sbirani alobalu a zakopanych Majek (nenavidim skauty co po sobe uklizi a clovek pul hodiny kope dve plechovky 30cm hluboko mezi koreny nekde v lese..ale furt lepsi nez nejakym hnusem pro Mr. Klarkona do oka :-)) jsem si rikal, ze zadne mince nikde proste nejsou...

Tak vitaj, nech sa ti dari.

A je vcelku i zachovala 8-)
Jen tak dale a preji mnoho uspechu pri hledani :-)

Vítej, ať se daří :-)

Gratuluju a já ti poudám, dvouheller mě potěší furt! (takový krásný český slovo! :-D)

Hele sice nejběžnější,ale potěší víc něž socky ;-) a ještě když je ve stavu.

Jedna z nejběžnějších minci, ale podle mě i jedna z nejhezčích. S pěknou patinou potěší vždy.
Tak ať to pípá a brzy kopneš i nějaký ten stříbrňáček ;-) :-)

Tam kde je dvouhellér, bývá v okolí i něco lepšího. Jen se nevzdat! Posledně to byla 1 Jesenka, 1 Pikao, Májka, Lučina, pak dalších deset druhů sýrů, dvacet krabiček cigár s alobaly a pak tu armádu bordelu završil 20 krejcar 1868! ;-) :-)

Diky diky :) ..k te zachovalosti - mam takove podezreni, ze jsem ji asi tim cistenim trosku znehodnotil, ty bila mista vypadaji jako odrena...priste zkusim trosku jemnejsi hadrik, navody cisteni mam nastudovane nazpamet, ale stejne jsem od umyvadla bezel nazpatek na zahradu a hodil dvouheller :-P zpet do diry, aby bylo nalezove foto :-D

Vzdavani neni na poradu dne, ikdyz kopu cely den bordel, tak me to neskutecne bavi a nemuzu se dockat az to nekde posekaji! :) Ale obcas me Lobo pozlobi, hlavne takove ty mikroalobaly obalene hlinou, to je hnus velebnosti :(

kámo, přeju ti, ať tě to nadšení neopustí..

- za stativ - VELKÝ + :-) a ať se daří ;-)

Vítej mezi "blázny" a přeji spoustu pěkných nálezů! :-)

Za stativ jasnej palec. Přijdou i lepší kola. Těším se tvoje další obrázky.

První vlaštovka ;-)No po 4 dnech první mince nevypovídá nic pozitivního o tvé lokalitě,zkusil bych i jiná místa.Lobo je na mince skvělé,sám ho mám a divil jsem se,kolik agéček jsem s ním dal na místech,která jsem považoval za absolutně prochozená s mým starým Fisherem.Stačí trpělivě hledat dál,mít aspon trochu dobrou lokalitu a ag přijde co nevidět!!! :-D

Děkuji za ohlasy, budu se snažit. Možná zkusím firemní scanner. o:-) Hned v pátek zase do terénu. Klidně 2h. Cokoli kulatého beru. :)

Ad lokalita, zatím jen chalupa. Ale to se změní. :) Je zde někdo z Dobřan? Posekali tu megalouku za řekou, tak bych klidně bral parťáka a pak zaskočil na pár dobrých piv do Hvězdy. :)

Ty se máš.Tobě zatím stačí malá krabička.Ale neboj pár hledaček na úrodnějším kousku a ono se krásně množí.PS neber jenom kulaté.,ber vše,Za pár let by ses tloukl do hlavy že jsi něco nevzal. ;-) :-) A hodně dobrých nálezů. :-)

To byla nadsazka, beru vse :), dverni panty, podkovy, plomby a pak hromadu tech staniolu...jen profily kolem 2kg+ neberu :-D a pak jsem v lese nechal jednu kramli :-D ..zeleza mame na chalupe dost, ale evidentne se tu platilo naturaliemi, prachy se zde nevedly :-D

Chlape gratuluji, ale budu tvrdý a upřimný, z těchto mincí se mi chce už zvracet......nalézám je stále dokola a dokola....jako by ty hovada rakousko-uherský to rozhazovali schválně po polích a lesích :-P

Ať se daří ;-)

Hlásím, ze uz je to lepší a zahrada na chalupě dala dalších 6 koleček, z toho další dva 2hellery. Ta mince je fakt pěkná. :) dal jsem si cíl jich najít aspoň 1000 a udělám si pěknou koláž někam do garáže. :)

Gratuluju! Ať Ti to pípá! ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben