Mince

Angaben über die Münze

Identifizierte Münze: František Josef I. (1848–1916) – 1 Forint (Zlatník) (č. 214) František Josef I. (1848–1916) 1 Forint (Zlatník)

Ansichten der Benutzer

Durchschnitt: 35,0 mm
Gebiet der Prägung: Uhry (Maďarsko) (3 Meinungen)
Landesherr: František Josef I. (1848–1916) (3 Meinungen)
Prägungsjahr:
Nominal: 1 Forint (Zlatník) (3 Meinungen)
Material: Stříbro (Ag) (3 Meinungen)
Nr. der Münze: František Josef I. (1848–1916) – 1 Forint (Zlatník) (č. 214) (3 Meinungen) GATTO: 214, nadlacan: 214, Scarmasax: 214

Melden Sie sich an und helfen Sie, diese Münze zu bestimmen.

Fotografie

Mince
Mince
4 Stimmen
4 Stimmen
angezeigt:
1837x,
Kommentare:
31,
Finder:
Novotkyn Novotkyn
Fotografiert:
der 30. Juni 2020,
Eingefügt:
der 3. Juli 2020

Kommentare

🤦🤦 zase preklik co :-D :-D

Urcuju jako florint

A nebo ne :-D

Jo :-D

Nákej čistej :-/

1 Forint ;-)

35 mm :-O
to nějak nakynul :-/

forint 1881 má dvě varianty - normál a širší štít
- jaká varianta je tato nálezová mince??
- uzavírka soutěže je v - 23h

Asi vygnomované :-D

tohle je třetí varianta velkého průměru

Stav nálezu .omlouvám se za velikost ,neměřeno

píšeš velikost a pak že si neměřil.
dělej si prdel z modelíny !!!

Klid je to novacek :-D

Taky myslím Gnomovka. ...

Prdel z modelíny :-D :-D :-D :-O

Kurva drat ,jsem tu novej a hned mě tak dáváte :,-😉ale údaj velikosti máte povinej a já opravdu nemeril

Můj názor je, že tahle mince byla vyčištěna a následně naaranžována do hlíny. Sice má vysoký podíl stříbra a nachází se mnohdy velmi čistá a pěkná, ale vždy je na ní minimálně typický lehký zemitý povlak. Tahle mince má jen rozetřenou zeminu po povrchu. Navíc žádný úhoz a celková zachovalost nadprůměrná. Téměř žádná otřelost oběhem nebo pobytem v zemi.

Kurva a proč myslíš, že je údaj o velikosti povinnej
no kurva aby se to dalo určit podle velikosti !!!!

Klid hoší ;-)

Takzvaná gnomovka. Nebo-li na gnoma :-D

jsou prázdniny a děti se nudí, tak prudí.

Já nepridu ne :-D

valiant: Jasně že dá, ale hned když jsi ho vytáhl z hlíny, tak se takhle leskl? Nemluvím o patině, tu opravdu nemusí mít. Mluvím o takovém zažraném jemném prachu, je to vážně jen tenká vrstvička, kterou v pohodě smyješ vodou nebo hadříkem. Ten je přítomen na každé ag minci s vysokým obsahem stříbra, když je delší dobu v půdě. ;-)

Když si to poradne zvetsis tak zase tak echt není ta druha osmička je teda pěkně strejchla tady už nikdo nikomu proste nevěřil a to je smutný :,-( tak jsem mu dal alespoň první palec :-D :-D

Tada já kdybych tu minci našel, tak ji zpátky už do stejný díry napíchám a fotím druhou stranu jinde. Obě strany jsou totiž blejsknutý v jednom a tom samým dolíku. Copak někdo z vás když najde takovou minci, tak ji lepíte zpatky do toho otisku, v kterým byla a pak to fotíte? To snad nedělá nikdo! Myslým, že je šuflete. ...

Zdar Novotňáku. Na férovku...máš vložený 3 mince. Jsi nováček a hned 3 agéčka v super stavu. Jsou to opravdu kopaný mince??? Jestli ne, popros admina ať to vymaže. Jestli jsou kopaný, tak štěstí začátečníka, a můj komentář vypusť z hlavy. ;-)

Můj první stříbrňák byl krásně lesklej a skoro bez hlíny, když jsem ho kopnul. Takže takový stav může být, záleží na hlíně a zda to bylo nalezeno v místě bez orby.

Hoši ,prvni stříbro během tří dnů a mám jich 5 kousků 😁bohužel nejsem teď doma tak nemůžu vyfotit znovu správně.až dorazím vložím znovu ,budete koukat první stříbra a stav úchvatný a jeden kolega měl pravdu jeden ten velkej jsem vzal rejcem přez letopočet 😥

Novotkyn sem hoď, všechno co si kopnul, aby ti věřili. Ovšem potom budeš číst, že to vyčmuchá i pes bez detektoru. Případně můžeš vložit i nějakou mrtvolku.

No tak pánové... Já věřím tomu, že ho takhle koplnul. Já kopl 1 koronu 1893 a ta vypadala ještě lépe hned po vyjmutí ze země. :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben