Nákončí s liliovitým zakončením

Ahoj všem,
od kamaráda nesu do muzea z okolí Chrudimě čtyři nákončí. Dvě bych chtěl vložit na LP pro obohacení zde vytvářeného katalogu. První je středověké nákončí první skupiny podle typologie pana Musila s ukončením ve tvaru stylizované lilie. Stav je TOP 1. Osobně jsem za polovinou druhé desítky v těchto nálezech, ale takovýto stav jsem měl jen u jednoho exempláře, nákončí s obdélnou destičkou, a toho byla pouze polovina. Krásná to muchatina.

S pozdravem Martin

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Gliedmaßen und Streichhölzer (25 Meinungen), Gürtel-Epauletten des Ritters (1 Meinung)
quo_vadis: Gliedmaßen und Streichhölzer, Motopetak: Gliedmaßen und Streichhölzer, Mikeyh: Gliedmaßen und Streichhölzer, Master2: Gliedmaßen und Streichhölzer, Scarmasax: Gliedmaßen und Streichhölzer, Opin: Gliedmaßen und Streichhölzer, Tom78: Gliedmaßen und Streichhölzer, Karinn: Gliedmaßen und Streichhölzer, 123Martin: Gliedmaßen und Streichhölzer, nikamov: Gliedmaßen und Streichhölzer, Lagertha2: Gliedmaßen und Streichhölzer, petroff: Gliedmaßen und Streichhölzer, Makoves: Gliedmaßen und Streichhölzer, GATTO: Gliedmaßen und Streichhölzer, Singer: Gliedmaßen und Streichhölzer, Gorgo: Gliedmaßen und Streichhölzer, suk58: Gliedmaßen und Streichhölzer, SirMaik: Gliedmaßen und Streichhölzer, mycoken: Gliedmaßen und Streichhölzer, nastezce: Gliedmaßen und Streichhölzer, petr-pppp: Gliedmaßen und Streichhölzer, Wladyslav: Gliedmaßen und Streichhölzer, zizka: Gürtel-Epauletten des Ritters, Mildes: Gliedmaßen und Streichhölzer, tony52: Gliedmaßen und Streichhölzer, Arlique: Gliedmaßen und Streichhölzer, Stimme des Admins (?)

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Nákončí s liliovitým zakončením
Nákončí s liliovitým zakončením
Nákončí s liliovitým zakončením
Nákončí s liliovitým zakončením
Nákončí s liliovitým zakončením
Nákončí s liliovitým zakončením
Nákončí s liliovitým zakončením
Nákončí s liliovitým zakončením

Fundumstände

Lokalität:Pardubický kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:10 cm
17 Stimmen
17 Stimmen
angezeigt:
1470x,
Kommentare:
9,
Finder:
quo_vadis quo_vadis
Fotografiert:
der 2. April 2023,
Eingefügt:
der 2. April 2023

Kommentare

Moc hezkej kousek!!!👍👍😁

Krásný, celý.

Nádherný top stav 👍.

Moc pěkný 👍
Taky jsem našel jen dvě celé, v lese...na polích se moc nedochovají...

Na polích jen kousíčky. To je fakt.

Nákončí překrásný.

Tady odkaz na fotku z divadla pro vkladatele. Nevim jestli se to povedlo, nejsem zběhlej ve vkládání odkazů. S vkladem to nemá nic společného, tak se omlouvám, je to spíš pro pobavení vkladatele. 🤘🏻
https://photos.app.goo.gl/rVKj375zt2WYyJR39

pro HerrBrize: divadelní hra, může být, Hans-Christian Huf nazval své dílo Quo vadis – osudové hodiny lidstva (doporučuji) a Lenka Filipová má i písničku s názvem Quo vadis. Prostě se opičí. :-)

Parádní kousek Martine👍. Celé se mi ještě nezdařilo. A ten Avar taky pecka.

Super 👍👍🍀

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben