Námořnickej

V pořadí můj druhej námořník uprostřed Hané ☺️
Ø23mm
Stejný jsem našel třeba zde:
https://www.lovecpokladu.cz/artefakty/nalez/krasavec-s-kotvou-289683/

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: mit Anker (1 Meinung) Opin: mit Anker

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Námořnickej
Námořnickej
Námořnickej
Námořnickej

Fundumstände

Lokalität:Olomoucký kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:15 cm
Verwendeter Detektor:Eqx800
4 Stimmen
4 Stimmen
angezeigt:
443x,
Kommentare:
5,
Finder:
Opin Opin
Fotografiert:
der 15. Oktober 2023,
Eingefügt:
der 17. Oktober 2023

Kommentare

Tento druh gombika je starsi, nie WW1. Bude pochadzat este z obdobia pred rokom 1870. Este Rakuske cisarstvo ... Odhad obdobia pouzivania 1840 - 1870

Jsem si toho vědom, leč jiná kategorie na zařazení tohohle knoflíku tu není. Do napoleoniky to nespadá - tak starý není. Udělej mi tedy tu radost a založ novej chlívek na tyhle knofle ať jsou správně zařazené - jsi na knofle machr 😉! I ten co mám v odkazu jsi popisoval stejně a určitě se jich tu ještě pár najde.

Tak o tomhle chlívku vím. Spíš jsem myslel vojenský artefakty. Ale to už by byl asi velkej guláš se v tom vyznat. Tak je to ve všeobecných kotvách, když do ww1 určitě nepatří ;-)

Že je v tom bordel se ví už dlouho, ale byl ještě větší, tak je lepší, když jsou řazené aspoň tak jak teď jsou, než aby byly v mosazných, měděných a bůhví kde jinde jak to bylo před zavedením “s kotvou”.
A u ww1-ru by stačilo vypustit to ww1 a nechat knoflíky jen pod ru a bylo by to nejjednodušší. Je to o vůli adminů, ale ti řeší většinou jiné věci 🤪

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben